kdy-vyjdou-nove-mapy-do-cs-source
Novinka Kdy vyjdou nové mapy do CS: Source?

Kdy vyjdou nové mapy do CS: Source?

blixak

blixak

24. 11. 2005 23:00
Reklama

Tvůrci z Valve se v posledním Steam updatu odhodlali k něčemu co dělají opravdu jenom velmi výjimečně. Jmenovali totiž jeden konkrétní den, jako předpokládaný termín vydání nových map pro Counter-Strike: Source a Day of Defeat: Source. Stanovit konkrétní termín vydání v případě jakéhokoli svého produktu už tvůrci z Valve dlouho neriskli. Uvidíme jestli se jim tentokrát slib, respektive své vlastní předsevzetí, podaří dodržet, nebo jako obvykle termín prošvihnou.

Každopádně ve výše zmíněný den (středa 30. listopadu) by mělo dojít k vydání nové mapy de_nuke pro titul Counter-Strike: Source a k vydání mapy Argentan pro Day of Defeat: Source. Mapa de_nuke přitom bude vůbec první CS: Source mapou, která nabídne podporu HDR osvětlení pro ty, kteří mají dostatečně silný stroj. Prvenství mapy Argentan zase spočívá v tom, že se jedná o první z vlny nových mapy pro DoD: Source, což sice nijak úžasný primát není, ale budiž.

Tvůrci z Valve se v posledním Steam updatu zmiňují ještě o několika dalších věcech. Předně upozorňují na nedávno představený titul Red Orchestra: Ostfront 41-45, který vyjde skrze Steam. Upozorňují však i na některé z Half-Life 2 modifikací, jejichž přehled je k dispozici na této stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama