soe-chysta-kompilaci-everquest-titanium
Novinka SOE chystá kompilaci EverQuest Titanium

SOE chystá kompilaci EverQuest Titanium

sleepless.

sleepless.

13. 12. 2005 09:00
Reklama

EverQuestu není nikdy dost! Představitelé Sony Computer Entertainment si to myslí stejně jako stále slušné množství hráčů, kteří původní EQ pravidelně hrají. Nejenom pro ně, ale hlavně pro EQ nováčky je určen chystaný produkt EverQuest Titanium. EverQuest Titanium nabídne v jedné krabici všechno co kdy oficiálně vyšlo v souvislosti s fantasy MMMORPG EverQuest. Kromě původní hry to tedy bude celkem 10 datadisků The Ruins of Kunark, The Scars of Velious, The Shadows of Luclin, The Planes of Power, The Legacy of Ykesha, Lost Dungeons of Norrath, Gates of Discord, Dragons of Norrath, Omens of War a Depths of Darkhollow.

Dohromady tak hráči budou mít díky EverQuest Titanium k dispozici celkem 375 lokací odlišného vzhledu, kde na ně čekají nejenom náročné úkoly, ale hlavně nudné souboje a spooousta nepřátel.  Ti co se skrze EverQuest Titanium dostanou k hraní EQ vůbec poprvé se navíc mohou těšit na dva in-game předměty. Konkrétně jde o úlomek zmrzlého krystalu a netradiční dopravní prostředek - skládací roboboar. Titul EverQuest Titanium se bude prodávat od 11 ledna za směšnou cenu 19.99 dolarů.

Kromě uvedení EQ Platinum hodlá SOE 15. prosince spustit i zbrusu novou komunitní site EQ Players, jejímž cílem je nabídnou hráčům možnost interakce s hrou i mimo její hranice. Na EQ Players budou k dispozici statistiky, profily a další informace týkající se postav i předmětů. Tato služba samozřejmě nebude kromě prvních 14 dní zdarma. Až do 29. prosince si ji tedy všichni zájemci budou moci vyzkoušet bez placení, ale pak už budou nuceni solit tradiční měsíční poplatek, jehož výše zatím nebyla zveřejněna. Nakonec je tu zpráva pro ty, kteří už hraní EQ dávno zanechali. SOE se je snaží nalákat zpět tím, že jim brzy zaktivuje hypernované accounty a umožní jim hrát 21 dní bez jakýchkoli poplatků. Této nabídky však bývalí hráči EQ musí využít do 13. ledna 2006.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama