novy-soubojovy-sysem-pro-the-saga-of-ryzom
Novinka Nový soubojový sysém pro The Saga of Ryzom

Nový soubojový sysém pro The Saga of Ryzom

sleepless.

sleepless.

21. 12. 2005 13:05
Reklama

Francouzská společnost Nevrax oficiálně oznámila spuštění dříve avizovaného nového bojového systému Outposts, který uvítají zejména ti hráči MMORPG The Saga of Ryzom, kteří si rádi užívají PvP soubojů.

Základem nového systému je boj o kontrolu nad stanovišti (outpost), které svému majiteli poskytují neocenitelný zdroj speciálních surovin pro výrobu nových mocných předmětů i zbraní. Boj o stanoviště probíhá mezi klany a nikdy neustává. Jakmile jeden klan takové stanoviště obsadí, tak se musí starat o to, aby mu jej soupeřící klan během frenetických klanových válek zase neuzmul.

Za tímto účelem tvůrci do hry implementovali možnost kontroly nad skupinkami NPC postav, které se o sobe jen tak nepostarají. Masivní souboje tím dostávají zcela nový rozměr a dramatický náboj. Hráči jsou totiž motivování nejenom vítězstvím nad soupeřem, ale i udržením na suroviny bohatých stanovišť.

Tvůrci z Nevraxu by dále rádi upozornili na to, že oficiální homepage datadisku The Ryzom Ring dostala jako vánoční dárek zcela nový vzhled, ale i nový obsah v podobě screenshotů, odkazů na články o datadisk i spousty zajímavých informací.

V následujících týdnech a měsících se navíc na homepage The Ryzom Ring objeví užitečné rady pro všechny potenciální Dungeon Mastery, kteří budou chtít využít možnosti vytvářet pro ostatní hráče nové questy, což je jeden z hlavních prvků chystaného datadisku Ryzom Ring.

Další informace o novém bojovém systému i MMORPG The Saga of Ryzom jsou k dispozici na oficiální homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama