fps-ut-2007-vyjde-az-bude-hotova-na-pc-i-ps3
Novinka FPS UT 2007 vyjde až bude hotová - na PC i PS3

FPS UT 2007 vyjde až bude hotová - na PC i PS3

sleepless.

sleepless.

4. 1. 2006 06:27 1
Reklama

Během posledních několika týdnů se objevily dvě protichůdné informace o tom bude-li FPS Unreal Tournament 2007 launch titulem konzole PlayStation3. O vzrušení se nejdříve postarala americká mutace OPSM, podle níž byla hra potvrzena jako launch titul PS3. Před pár dny zase jeden ze zaměstnanců Epic Games prohlásil, že nechápe odkud novináři berou informace, ale UT 2007 prý rozhodně k dispozici při launchi PS3 nebude a tvůrci se soustřeďují na vývoj PC verze.

Nyní se celou situaci pokusil zcela vyjasnit více prezident Epic Games Mark Rein, který na rovinu řekl, že se tvůrci v současnosti soustředí hlavně na vývoj PC verze, jež vyjde ve chvíli, kdy bude hotová. Naprosto stejně tomu bude i v případě PS3 verze hry, jež také vyjde ve chvíli, kdy bude dokončena zcela dle představ tvůrců z Epic Games. V tuto chvíli tak podle Reina není možné říci bude-li UT 2007 launch titulem PS3. Nikdo totiž netuší, kdy se konzole PlayStation 3 začne prodávat. Společnost Sony to ještě oficiálně neoznámila a určitě ještě nějakou dobu neoznámí. Před časem sice veřejnosti vyjevila svůj záměr uvést PS3 během jara 2006, ale problém je v tom, že jde pouze o záměr a ne závazný plán. Navíc nebylo blíže upřesněno jestli je tím míněno zahájení prodeje v jednom světovém regionu, nebo ve všech.

V situaci ohledně vydání Unreal Tournament 2007 je tak zatím alespoň na chvíli jasno. Hra vyjde až bude hotová a určitě to bude na PC i na PS3. Víceméně jsme tedy tam kde jsme byli předtím než celý kolotoč ohledně vydání UT 2007 v prosinci 2005 začal.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama