oficialni-predstaveni-medal-of-honor-airborne
Novinka Oficiální představení Medal of Honor: Airborne

Oficiální představení Medal of Honor: Airborne

sleepless.

sleepless.

17. 1. 2006 13:37
Reklama

Společnost Electronic Arts už byla evidentně unavená ze všech možný spekulací ohledně dalšího titulu v FPS sérii Medal of Honor a tak se rozhodla jej raději oficiálně představit, aby měla od všetečných hráčů i novinářů alespoň na chvilku pokoj. Jak už bylo dříve mnohokrát uvedeno, ponese hra název Medal of Honor: Airborne a měla by vyjít letos v zimě na platformách PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360 a samozřejmě i PC.

Medal of Honor: Airborne hráče uvede do role vojína první skupiny 82. parašutistické divize jménem Boyd Travers, v jehož kůži hráč absolvuje řadu dramatických bitev po celé Evropě, přičemž začínat se bude na Sicílií a končit v samotném srdci německé říše. Mise se budou odehrávat hlavně za nepřátelskými liniemi a každá bude začínat seskokem s padákem, který bude mít hráč plně ve svých rukou. Jenom na něm tedy bude záviset, kde nechá svoji postavu dopadnout a jak se pak bude daná mise vyvíjet.

Medal of Honor Airborne je podle producenta Patricka Gilmora z týmu EALA vykročením novým směrem, což je zapříčiněno nejenom užitím zbrusu nové next-gen technologie, ale hlavně uvedením řady nových prvků, mezi něž patří právě i poměrně významná možnost ovládat seskok hlavního hrdiny a tím i další vývoj každé mise. Pokud se tvůrcům podaří tento prvek zrealizovat jak tvrdí, tak by to byl pro celou sérii skutečně krok zcela novým směrem. Alespoň částečně by se tím eliminovala přísná linearita, která byla v případě MoH titulů pověstná. Přes veškeré inovace a novoty však tvůrci budou lpět na tom, aby některé prvky z minulých dílů zůstaly zachovány. Platí to zejména o maximální možné historické přesnosti, kvůli níž opět spolupracují s poradci a válečnými veterány. To je o Medal of Honor Airborne z oficiálních pramenů prozatím vše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama