stahujte-anglicke-demo-3d-akce-shadowgrounds
Novinka Stahujte anglické demo 3D akce Shadowgrounds

Stahujte anglické demo 3D akce Shadowgrounds

sleepless.

sleepless.

2. 2. 2006 16:59
Reklama

Více než dva měsíce poté co se objevilo německé demo je tu konečně i anglická demoverze akčního titulu Shadowgrounds od finského týmu Frozenbyte, která všem potenciálním zájemcům o koupi této hry nabízí možnost si ji nejdříve na vlastní kůži vyzkoušet a na základě toho se rozhodnout, jestli má cenu za ni utrácet těžce vydělané/vyprošené  peníze. Aktuální anglická demoverze je totožná s německou a nabízí první dvě úrovně z plné verze hry, v nichž hráč přebírá roli bývalého bezpečnostního experta Tylera, jehož kariéra se nyní poněkud zastavila a Tyler tak působí jako obyčejný mechanik v zapadlé kolonii na jednom z měsíců planety Jupiter, jehož název je Ganyméde. Jenže ani tady se Tyler nevyhne své oblíbené kratochvíli, kterou představuje rachání se v problémových situacích. Nudná a chladná noční služba se díky útoku alienů promění v boj o holý život.

První úroveň v demoverzi se jmenuje Power Plant a začíná docela běžnou kontrolu výpadku proudu v elektrárně. Tyler a dva spolupracovníci jdou závadu prozkoumat a odstranit, jenom zatímco se Tyler věnuje opravám, tak jeho kolegové beze stopy zmizí a nejsou k zastižení ani skrze vysílačku. Právě v tom momentě se poklidná noční služba změní v peklo. Druhá úroveň v demoverzi nese název Water Treatment Facility a kromě prvního bosse a desítek až stovek alienů se v ní hráč setká s desátnicí Jane Arwyn, kterou však musí ze všeho nejdříve osvobodit. Je totiž uvězněna v objektu s čističkou vody. Tyler se tam musí nejprve dostat, Jane zachránit a pak rychle zmizet. Bossák jej však stejně nemine.

V demoverzi je k dispozici jenom část zbraňového arsenálu a upgradů z plné verze hry. Konkrétně bude hráč moci využít iZ8 Minigun a pro davové ničení je vhodný granátomet WM6, ale i WP650 plamenomet.Informací o obsahu demoverze mají zájemci dost na to, aby se rozhodli jestli ji stáhnout, nebo ne. V dalším rozhodování už jim můžeme pomoci jenom sadou screenshotů v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama