masivni-betatest-guild-wars-factions
Novinka Masivní betatest Guild Wars Factions

Masivní betatest Guild Wars Factions

sleepless.

sleepless.

9. 2. 2006 16:39
Reklama

Pokud někomu nestačil nedávno konaný Guild Wars: Faction Free-for-All PvP víkend, během něhož bylo možné bez jakýchkoli omezení ochutnat obsah připravovaného datadisku GW Factions, tak bude mít šanci v další plánované akci nazvané Guild Wars Factions Preview Event. Název tomu sice nenasvědčuje, ale ve skutečnosti jde o regulérní betatest, který se však bude od tradičních MMORPG betatestů lišit svojí organizací. Tvůrci z týmu ArenaNet totiž chtějí k účasti v betatestu doslova dokopat co největší množství hráčů a připravili si kvůli tomu vychytralý plán, na nějž by snad ani Boldrick nepřišel.

Celá akce vypukne přesně 24. března a účast v ní budou mít automaticky zajištěnou současní hráči Guild Wars a také ti co si standalone datadisk Guild Wars Factions předobjednají. Teď však přijde fígl tvůrců z ArenaNet. Další hráče do betatestu budou moci k účasti zvát právě ti, co onu účast mají/budou mít zajištěnou automaticky. Všichni současní hráči GW a ti co si datadisk předobjednají budou moci prostřednictvím speciálního in-game menu pozvat k účasti v betatestu tři své kamarády, známé, přátele, kohokoli. Tímto způsobem by se dle propočtů týmu ArenaNet mohlo betatestu zúčastnit až 3 miliony hráčů. Pokud by se tento plán podařilo alespoň částečně naplnit, tak by šlo o nejmasivnější betatest v dějinách MMORPG. To se však teprve ukáže.

Zatím tu máme informace určené pro ty hráče, kteří uvažují o tom, že si datadisk Guild Wars Factions předobjednají. Ve speciálním pre-order packu na ně kromě beta klienta čeká také klíč k účasti v betatestu, 14ti denní, 10ti hodinový trial klíč pro vyzkoušení původního titulu Guild Wars, taktická příručka, kartička s popiskem ovládacích prvků, speciální in-game předmět pro obě dvě nové profese, jež budou v datadisku k dispozici a v neposlední řadě také jakási propustka, díky níž budou moci majitelé pre-order packu začít hrát GW Factions jeden den před oficiálním spuštěním. Další informace o celé výše popsané akci a vůbec všem co se týká MMORPG Guild Wars, naleznou zájemci na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama