treti-guild-wars-titul-je-na-ceste-gw-na-konzolich
Novinka Třetí Guild Wars titul je na cestě - GW na konzolích ?

Třetí Guild Wars titul je na cestě - GW na konzolích ?

sleepless.

sleepless.

2. 3. 2006 14:17 2
Reklama

Příznivci skvělého MMORPG Guild Wars (Prophecy) určitě (i díky našemu preview) vědí, že se letos v červnu dočkají samostatného datadisku, respektive pokračování Guild Wars Factions, které jim nepřinese jenom více stejného obsahu, ale právě naopak obsah zbrusu nový. Tím není myšlen pouze nový kontinent, zbraně, questy, brnění, předměty a tak podobně, ale sérii nových herních prvků, jež z GW Factions dělají v postatě regulérní pokračování a hru samu o sobě. Jen málokdo však tuší, že se podobné pokračování – samostatný datadisk s haldou nových prvků i obsahu, bude objevovat pravidelně každého půl roku. Tvůrci z týmu ArenaNet to sice říkali už od začátku, ještě než došlo ke spuštění původní hry, ale věřil tomu jen málokdo.

Aktuální rozhovor s Jeffem Strainem na Eurogameru však svědčí o tom, že je tento ambiciózní plán v pohybu a podle všeho se jej skutečně podaří naplnit. Třetí epizoda Guild Wars už je prý ve vývoji od listopadu minulého roku a bude k dispozici ještě tento rok. Jestliže se tedy Guild Wars Factions objeví na trhu v červnu, tak třetí epizoda vyjde někdy v prosinci. Šest měsíců na zbrusu nový produkt se zdá jako dosti šibeniční a vpravdě nerealizovatelný termín a Jeff Strain to potvrzuje. Zároveň však dodává, že v ArenaNet pracuje souběžně několik týmů na odlišných projektech. Takže zatímco první tým obhospodařuje původní Guild Wars, tak druhý dokončuje Guild Wars Factions a třetí už je v docela pokročilé fázi vývoje třetího Guild Wars titulu.

Rozhovor kromě této informace obsahuje ještě celou řadu dalších zajímavostí, takže by si jej fandové GW neměli nechat ujít. Jeff Strain se v něm kromě jiného vyjadřuje ohledně případné konzolové verze Guild Wars. Zatím to sice podle něj možné není kvůli tomu jak online prvek u konzolí v této chvíli funguje, ale pokud se do budoucna alespoň trošku změní podmínky, tak by se prý hráči mohli Guild Wars na Xboxu 360, nebo PS3 dočkat. Po stránce technologické by s tím prý nebyl problém. Technologie, kterou tvůrci z ArenaNet pro Guild Wars používají, prý není vázána k žádné platformě a není tedy potíž vyprodukovat verze pro jiné platformy než je PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama