nova-homepage-rpg-two-worlds-info-a-screeny
Novinka Nová homepage RPG Two Worlds + info a screeny

Nová homepage RPG Two Worlds + info a screeny

sleepless.

sleepless.

3. 3. 2006 16:42
Reklama

Tvůrci z německého týmu Reality Pump se ve spolupráci se společností Zuxxez Entertainment už dávno vykašlali na vývoj RGP/RTS titulu KnightShift 2, ale veřejnosti to oznámili až minulý rok v prosinci. V tu dobu už docela dlouho pracovali na hodně ambiciózním RPG projektu Two Worlds pro PC a konzoli Xbox 360, který rozhodně vypadá zajímavě a fanoušci RPG žánru by se o něj měli začít blíže zajímat. Je sice pravda, že se jim brzy dostane do rukou TES IV: Oblivion, ale ani tento klenot nemohou hrát věčně a tak se bude kvalitní RPG do budoucna zcela jistě hodit. Zda-li se z Two Worlds jedno takové kvalitní RPG vyklube zatím říci nemůžeme, ale potenciál k tomu hra zcela jistě má.

Příběh Two Worlds hráče uvede do role mladého hrdiny, jenž byl na cestě za prací (jde o nájemného hledače a lovce zločinců) společně se svými spolupracovníky/spolubojovníky přepaden neznámou temnou silou a on jako jediný díky zásahu tajemného mága přežil. Kromě kamarádů tím však přišel i o sestru, v jejíž smrt nevěří a touží se s ní zase znovu setkat. Ještě než k tomu dojde, tak musí absolvovat náročné a dlouhé dobrodružství, během něhož musí porozumět temné síle, která zapříčinila jeho neštěstí, aby s ní vůbec dokázal bojovat a nakonec ji snad i porazit. Příběh hlavního hrdiny se odehrává ve světě, který je rozdělen mezi síly dobra a zla, jež se mezi sebou perou o nadvládu a den posledního zúčtování se nezadržitelně blíží. Je pouze na hráči kterou stranu si zvolí a za jejíž vítězství bude, vedle osobních cílů, bojovat.

Co se hlavních prvků hry týče, slibují tvůrci z týmu Reality Pump výše nastíněný nelineární příběh, dynamicky se chovající herní svět měnící se na základě toho co hráč činí a jak se rozhoduje, ničím neomezený vývoj postavy (multiclass postavy), unikátní systém magie, možnost jezdit a cestovat na různých zvířatech včetně koní, velké množství předmětů včetně raritních, neméně rozsáhlý výběr zbraní a brnění, detailně zpracovaný herní svět se spoustou vizuálně odlišných oblastí, údajně spektakulární bojový systém no a v neposlední řadě je slíbena i podpora multiplayeru až pro 8 lidí. Naslibováno toho je skutečně hodně až má člověk hodně velký strach jestli se to tvůrcům povede všechno zrealizovat a když ano, tak v jak kvalitě. Zatím však není důvod jim nevěřit. Zvlášť když se tak pěkně starají o presentaci hry směrem k hráčské obci, jejíž příslušníci by měli určitě navštívit oficiální homepage Two Worlds. Je totiž přímo nacpaná podrobnými informacemi o příběhu, postavách, herních prvcích, dokonce je zde uvedena filozofie, s níž tvůrci do vývoje šli a které se pořád drží. Nechybí zde ani tradiční sekce jako je galerie s obrázky, pár wallpaperů, odkazy na fórum, odkazy na fan-sajty, informace o HW požadavcích, FAQ a tak podobně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama