stahujte-demo-a-patch-knights-of-the-temple-2
Novinka Stahujte demo a patch Knights of the Temple 2

Stahujte demo a patch Knights of the Temple 2

sleepless.

sleepless.

8. 3. 2006 18:42
Reklama

Od středověké third-person akce Knights of the Temple 2 se očekávalo leccos, ale určitě ne to, že půjde o podprůměrný titul, který se ani nevyrovná docela solidnímu dílu prvnímu. Člověka tohle fiasko zamrzí o to víc, že na hře dělali vývojáři ze zkušeného slovenského týmu Cauldron, kteří evidentně neměli dobrý rok. Kromě KotT2 totiž dokázali s vypjetím všech sil vyprodukovat ještě jeden propadák, což je pro strašlivou FPS Gene Troopers ještě docela lichotivé označení.

Vraťme se však k 3D akci Knights of the Temple 2, o jejíž nekvalitách snad všechny potenciální zájemce dostatečně pádným způsobem přesvědčila naše lednová recenze. Pokud ne, tak mají všichni nevěřící Tomášové možnost přesvědčit se nyní na vlastní kůži. Společnost Playlogic totiž vydala hratelnou demoverzi Knights of the Temple 2, která obsahuje celkem 2 úrovně. V té první je úkolem hráče vzít nohy na ramena a uprchnout z hořících útrob kláštera, což ovšem značně ztěžují po cestě rozházené stráže a legionáři. Druhá úroveň v demu zas po hráči chce, aby se postavil tváří v tvář ďábelským démonům v přístavu Sirmium. Až na to, že obsahuje jednom dvě mise, tak se demo od plné verze hry nijak neliší. K dispozici jsou tudíž všechny zbraně i speciální pohyby.

Společně s demoverzi vydala společnost Playlogic i nový patch v1.2.44, který odstraňuje několik bugů, vylepšuje kompatibilitu s grafickými kartami GeForce řady 6XXXX a přidává do hry nový vizuální mód určený pro majitele 3D brýlí, kteří si nyní budou moci hru vychutnat ve skutečném 3D. Co se výše zmíněných bugů týče, tak patch řeší problém týkající se uložených pozic, problémy se šplháním, odstraňuje občasné padání hry, řeší problém sužující hráče při jednom souboji s bossem a vylepšuje hratelnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama