predstaveni-dvojice-novych-dungeon-siege-titulu
Novinka Představení dvojice nových Dungeon Siege titulů

Představení dvojice nových Dungeon Siege titulů

sleepless.

sleepless.

15. 3. 2006 16:44
Reklama

Fanoušci RPG série Dungeon Siege určitě rádi uslyší informace, které dnes do éteru vyslala společnost Take 2 interactive prostřednictvím svého vydavatelského labelu 2k Games, jež si od týmu Gas Powered Games zakoupil Dungeon Siege licenci a v jejím rámci vydá datadisk Dungeon Siege II: Broken World a zbrusu nový titul Dungeon Siege: Throne of Agony určený (a teď to přijde) pro handheld Sony PSP.

Datadisk Dungeon Siege II: Broken World vyvíjí přímo tvůrci z Gas Powered Games a měl by vyjít ještě letos v létě. Jeho příběh přímo naváže na události z Konce DSII a majitelům původní hry nabídne zbrusu novou singleplayer kampaň, novou hratelnou rasu, nové předměty a hlavně nový a tolik vítaný multi-class systém vývoje postavy, díky němuž si budou moci hráči konečně vytvářet postavy dle svých představ. K dispozici by měl být i nový tzv. Brutal mód, v němž budou na hráče čekat obtížnější monstra, za jejichž poražení bude hráč odměněn lepším lootem.

Za vývoj PSP titulu Dungeon Siege: Throne of Agony je odpovědný nepříliš známý (ale z vývojářských veteránů složený) tým SuperVillain Studios. Hra bude uzpůsobena všem specifikům handheldu Sony PSP a kromě nelineární příběhové singleplayer kampaně nabídne i nové postavy a podporu místního (LAN) WI-Fi multiplayeru v kooperativním a kompetitivním módu. Akční RPG Dungeon Siege: Throne of Agony by mělo být všem majitelům handheldu Sony PSP k dispozici letos na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama