novy-nazev-info-a-screeny-z-aoe-iii-datadisku
Novinka Nový název, info a screeny z AoE III datadisku

Nový název, info a screeny z AoE III datadisku

sleepless.

sleepless.

19. 3. 2006 08:43
Reklama

Nedávno představený datadisk pro RTS Age of Empires III se konečně dočkal řádného podtitulu a jeho název tedy zní a Age of Empires III: The WarChiefs. Najevo to vyšlo společně se zveřejněním nových informací (původem z interview na IGN) a screenshotů na této stránce. Co se informací týče, tak tvůrci vysvětlili, proč se rozhodli celý datadisk tématicky stočit na indiány, neboli původní obyvatele Ameriky. Podle tvůrců prý zařazení tří nových, samozřejmě indiánských, civilizací hru oživí a hlavně díky tomu budou vývojáři moci presentovat některé ve hře zobrazené historické události právě z pohledu původní obyvatel Ameriky. Jednou ze tří nových hratelných civilizací budou Irokézové. Lidé z Ensemble si tento kmen vybrali kvůli tomu, že se jeho příslušníci i přes zachování vlastních tradic (tradičně zemědělský způsob života, náklonnost k mysticismu) dokázali nejlépe vyrovnat se situací nestálou po příchodu Evropanů do Ameriky. Jako jediný indiánský kmen se Irokézové po příchodu Evropanů rozšiřovali, což platí hlavně o území, které ovládali. Na vrub je to možné přičíst tomu, že Irokézové neměli problém s využíváním moderních zbraní a dalších technologií, což jim poskytlo docela solidní výhody oproti ostatními indiánských kmenům.

Pokud si hráč vybere právě Irokéze, tak se může těšit na směsici tradičních indiánských jednotek a jednotek, které nezapřou svůj evropský původ. K dispozici tak budou nejenom bojovníci s tomahavky a brněním, ale i tradiční lukostřelec, jezdec s mušketou a další poevropštěné jednotky. Vliv zámořské kultury a vědy bude vidět i na bojových prostředcích, které budou Irokézové používat například při obléhání měst a pevností, na což by se ostatní indiánské kmeny s chutí vykašlaly.

Datadisk Age of Empires III : The WarChiefs přinese nejenom tři nové civilizace, ale i spoustu nového obsahu pro civilizace z původní hry. Půjde o tradiční směsku nových jednotek, nových dodávek do hlavního města, nových podmínek vítězství a porážky, nové mise a tak dále a tak dále. Na to svoje si tudíž v datadisku přijdou i ti, co by před hraním za některou ze tří nových stran, dali raději přednost některé straně z původní hry. Společně s výše uvedeným infem se objevily i tři nové screenshoty v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama