just-cause-se-docka-xbox-360-verze-info-a-screeny
Novinka Just Cause se dočká Xbox 360 verze - info a screeny

Just Cause se dočká Xbox 360 verze - info a screeny

sleepless.

sleepless.

22. 3. 2006 07:18
Reklama

Společnost Eidos Interactive (SCi Games) na nás upustila informaci o tom, že se chystané akční adventure Just Cause dočkají letos na podzim nejenom majitelé současné generace konzolí a PC, ale i majitelé konzole Xbox 360. Next-gen verze hry by přitom měla vyjít ve stejný čas jako verze pro PC, PS2 a Xbox (žádná Gamecube verze!), což znamená letos na podzim. Titul Just Cause byl představen už v roce 2004 a za jeho vývojem stojí tvůrčí tým Avalanche Studios, který se sice nemůže pyšnit žádnou dokončenou a vydanou hrou (koneckonců byl založen v roce 2003), ale jeho klíčoví zaměstnanci ano. Někteří z nich k Avalanche přišli například ze známého švédského týmu Starbreeze, kde se podíleli na tvorbě poněkud nedoceněné 3D akce The Chronicles of Riddick.

Just Cause je titul, který by měl nejvíce vyhovovat fanouškům her typu Grand Theft Auto, kteří si libují v pohybu po velkém herním prostoru a neradi se nechávají omezovat lineární strukturou misí. Just Cause je totiž právě o volnost, i když je to jako obvykle volnost relativní. Just Cause hráče obsadí do role tajného agenta CIA Rico Rodrigueze, jenž se specializuje na státní převraty a právě se o jeden takový snaží na jihoamerickém ostrově San Esperito. Tamní vládá je totiž podezřelá z toho, že skladuje zbraně hromadného ničení s úsmyslem prodávat je různým teroristickým frakcím.Úkolem hráče je vládu svrhnout a zajistit tak světovou bezpečnost.

Výhodou na pro hráče je to, že o moc na ostrově spolu soupeří hned několik frakcí. K převratu tudíž stačí jen trocha snahy a pohlídání si toho, aby se situace vyvíjela tím správným směrem. Just Cause nabízí velkou míru volnosti. K dispozici je totiž celý ostrov o rozloze 32 x 32 km, kde hráč najde vesnice, hory, města, louky a kilometry klikatých silnic. Tohle všechno je možné prozkoumávat ve více než 100 dopravních prostředích (letadla, lodě, vozidla). K dispozici bude přes 25 zbraní a několik stovek hlavních i vedlejších misí, jejichž příběh mají na svědomá Matt Costello a Neil Richards. Společně s oznámením Xbox 360 verze hry došlo i na vydání několika málo docela pohledných screenshotů, které jsou k vidění za tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama