mmorpg-auto-assault-je-hotove-informace
Novinka MMORPG Auto Assault je "hotové" - informace

MMORPG Auto Assault je "hotové" - informace

sleepless.

sleepless.

22. 3. 2006 16:50
Reklama

Poněkud neočekávaně se dnes ozvala společnost NCSoft s informací o tom, že dlouho předlouho vyvíjené a ještě déle betatestované akční MMORPG Auto Assault je GOLD, což by v případě tradiční hry znamenalo, že je hotová. V případě MMORPG titulu jako Auto Assault to znamená, že se tvůrci dostali do fáze, kdy je hra připravena na ostrý start, po němž se však zase pustí do práce na novém obsahu, odstraňování bugů, balancování stávajícího obsahu a podobně. V případě MMORPG titulu totiž zahájením provozu nic nekončí. V ten moment naopak to nejhorší pro vývojáře teprve začíná.

Vraťme se však k Auto Assaultu, jehož oficiální spuštění proběhne souběžně v Evropě i severní Americe a dojde k tomu přesně 13. dubna. Ti co si hru předobjednali, nebo ještě teď hned předobjednají, se budou moci zúčastnit speciální akce, v jejímž rámci budou mít možnost hrát Auto Assault o celé čtyři dny dříve (od 9. dubna) než zbytek hráčů, kteří si Auto Assault zakoupí až v den oficiálního launche (13. dubna). Auto Assault se bude prodávat ve dvou verzích. K dispozici bude standardní edice hry za 44.99 Euro a pak sběratelská edice za 64.99 Euro, která bude obsahovat AA klienta na DVD, headset s mikrofonem pro in-game chat, 96 stránkový – barevný manuál, soundtrack CD s 19 skladbami od Richarda Dekkarda, železný prsten, sběratelské karty s motivem všech tří ve hře přítomných stran (Mutant, Human, Biomek), exkluzivní nálepku, plakát na zeď o rozměrech 36x66 cm, speciální in-game dálkově ovládané mini-vozidlo a Free Friend's Trial kód, díky němuž bude moci každý majitel hry pozvat ke 14 dnům hraní zdarma jednoho svého kamaráda.

Jak standardní, tak sběratelská edice hry bude obsahovat 30 dní hraní zdarma, po jejichž uplynutí bude po hráči vyžadováno 12.99 Euro na měsíc hraní. Platit se bude samozřejmě dopředu. Pro ty co na 100 procent ví, že budou Auto Assault hrát delší dobu, pak má společnost NCSoft nachystáno několik speciálních cenových balíčků, při jejich využití vyjde měsíc hraní o něco levněji. Jakékoli další informace týkající se Auto Assault jsou k dispozici na evropské homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama