zahrajte-si-mmorpg-guild-wars-factions
Novinka Zahrajte si MMORPG Guild Wars: Factions

Zahrajte si MMORPG Guild Wars: Factions

sleepless.

sleepless.

24. 3. 2006 16:23
Reklama

Už před několika týdny představený masivní test standalone MMORPG datadisku Guild Wars: Factions je tu. Každý kdo má zájem si zcela zdarma vyzkoušet co GW: Factions nabídne má jedinečnou dva dny trvající možnost. Stačí si stáhnout tohoto klienta a pak se řídit instrukcemi. Guild Wars: Factions. Preview akce potrvá ode dneška (od teďka) až do neděle, což je dostatečný časový úsek na to, aby si člověk nejenom pořádně zahrál, ale aby se též rozmyslel jestli je právě GW: Factions produkt, který si zaslouží jeho peníze.

Všechny potřebné informace o GW: Factions preview akci jsou (společně s klientem, pokud jej nechcete stahovat z Hrej) k dispozici na homepage, konkrétně na této stránce. Je na ní popsáno co všechno je v preview verzi hry k dispozici, nač se mohou hráči těšit, ale nechybí info o tom co v preview verzi není a v plné hře bude. Jenom ve stručnosti teď lenošným čtenářům shrneme co všechno jim Guild Wars: Factions preview nabídne.

Hráč po vytvoření postavy na 20. levelu začne v oblasti kontinentu Cantha zvané The Marketplace. Zde se od několika NPC dozví základní informace o světě a dvou znepřátelených frakcích. Pak čeká hráče cesta do hlavního města, kde si vybere stranu, na kterou se přidá a pak už bude mít naprosto volnou ruku. K dispozici mu budou buď dvě Story mise (PvE), 2 kompetitivní mise o střetu obou znepřátelených frakcí (PvE, PvP) a chybět nebude ani možnost nechat PvE obsah být a vrhnout se po hlavě do PvP soubojů v aréně, kde bude k dispozici možnost vyzkoušet zbrusu nové Alliance bitvy. Podrobnější informace o Guild Wars: Factions preview akci najde zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama