ground-zero-zona-v-auto-assault-info-a-screeny
Novinka Ground Zero zóna v Auto Assault - info a screeny

Ground Zero zóna v Auto Assault - info a screeny

sleepless.

sleepless.

3. 4. 2006 06:14
Reklama

Spuštění MMORPG Auto Assault je v US i EU naplánováno na 13. dubna. Už za několik málo dní tak budou mít všichni zájemci šanci poznat, jestli extrémně dlouhý betatest přinesl své ovoce v podobě zábavné a vybalancované hry pro hráče vyznávající PvP i PvE obsah. Jednou ze zón, jež nabídne obojí obsah, bude Ground Zero, kterou tvůrci nedávno představili prostřednictvím obrázků a níže uvedených informací.

Ground Zero je high-level zóna vytvořená primárně kvůli PvP obsahu. Tvůrci totiž nechtěli, aby měl PvP obsah ve hře formu obyčejných zón umístěných mimo hlavní PvE oblasti, kam by si vyznavači PvP odskakovali k uspokojení svých destruktivních potřeb. Tak vznikla zóna Ground Zero, která je umístěná uprostřed Pustiny tak, aby k ní měli stejně daleko hráči všech ras. Než se však hráč libovolné rasy do Ground Zero dostane, tak by měl být přinejmenším na 60-65 levelu, přičemž ti nejpilnější na půdu Ground Zero vjedou na 80 levelu. Pravdou je, že se bude pro Ground Zero hodit každý level navíc. Jak už je výše uvedeno, tak zde bude k dispozici PvE i PvP obsah pro všechny rasy. Hráči zde najdou nejenom nové nepřátele, frakce a celou řadu podivných věcí, ale i základny a budovy, aby se hráči nemuseli do vjezdu na Ground Zero ihned vrhnout do akce, ale mohli se na náročný obsah řádně připravit. Právě do základen budou určitě mířit kolony a klany, aby si jejich příslušníci připravili strategií, třeba pro velký raid poblíž samotného centra Ground Zero, který má být podle tvůrců neuvěřitelně obtížný.

Co se PvP týče, tak je zóna Ground Zero vybavena 15 outposty (pevnosti) a 9 obelisky. Obojí je přitom do chvíle, než to některá ze stran obsadí, neutrální. To znamená, že například neutrální outlost bude útočit na každého hráče bez ohledu na rasovou příslušnost. Takový neutrální outlost je tedy nejdříve třeba víceméně zničit a až pak je možné jej obsadit a používat. Outposty i obelisky budou na mapě vyznačeny jako waypointy, takže s jejich nalezením nebudou žádné problémy a prakticky každý PvP souboj se tak okamžitě přesune přímo k nim. Hráči, kteří budou na pokraji zničení, budou mít hned několik možností, jak si zhojit rány a šrámy. Kromě základen budou k dispozici airlifty a několik továren, které budou schopny opravit jakékoli vozidlo a hráčům samotným ještě k tomu nabídnou možnost trošku si dáchnout v baru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama