wow-the-burning-crusade-info-a-screeny
Novinka WoW: The Burning Crusade - info a screeny

WoW: The Burning Crusade - info a screeny

sleepless.

sleepless.

3. 4. 2006 13:52 1
Reklama

Tvůrci z Blizzardu sice řekli o datadisku WoW: The Burning Crusade skoro všechno, ale některé prvky (druhá nová rasa) přeci jenom stále drží v tajemství. Nové screeny sice nic zásadního neodhalují, ale pohled na ně fandy WoW určitě přinejmenším potěší. World of Warcraft: The Burning Crusade se odehrává v době, kdy od porážky Burning Legion na hoře Hyjal uplynulo několik let, které národy Azerothu strávily snahou o návrat jejichž života do normálních kolejí. Jenže se znovunabytou silou začaly jednotky Hordy i Alliance průzkum nových území a víceméně náhodou se skrze Dark Portal dostaly na neznámé území Outland (dříve planeta orků známá jako Dreanor), kde na ně čeká stará známá hrozba v podobě démonů vedených samotným Illidanem. Po otevření portálu hrozí Azerothu opět akutní nebezpečí trestné výpravy a zabránit se tomu dá jedině poražením Illidana a jeho pohůnků.

Datadisk World of Warcraft nabídne hráčům spoustu nového obsahu i celou řadu vítaných i méně vítaných změn. Dojde například ke zvýšení maximálního dosažitelného levelu na 70, což je vzhledem k silným potvorám na novém území za portálem zcela logické. Hráči však pro možnost průchodu portálem a hraní obsahu v datadisku nebudou muset své postavy rychle tlačit na 60. a vyšší level. Tvůrci jim umožní hraní datadisku (do jehož části se vstupuje skrze speciální quest) klidně daleko dříve. Hráči na 60. a nižší úrovni to však budou mít v území za portálem nesmírně těžké.Datadisk dále nabídne 8 nových dungeonů pro postavy na vyšších úrovních a spoustu dalších nebezpečných míst s high-level NPC postavami, které bude třeba sprovodit ze světa. Příkladem za všechny budiž například zlá čarodějka Lady Vashj ve věži Kharazan, nebo sám Illidan, jenž si na hráče počká v Black Temple.

Hráči, kteří se však budou chtíti Illidanovi postavit, budou muset nejdříve dosáhnout 70. levelu.Specialitou datadisku bude jeskyně Caverns of Time, kde hráči najdou instanční mise, které je přenesou zpět v čase, aby si mohli na vlastní kůži prožít důležité okamžiky z historie série Warcraft. Jde například o bitvy na hoře Hyjal, útěk Thralla z Durnhole Keep, otevření Dark portálu a další.Datadisk přinese i dvě nové hratelné rasy. Jednou z nich budou Blood Elves - krvaví elfové, kteří stojí na straně Hordy. Nová rasa pro Allianci zatím odhalena nebyla.Chybět v datadisku nebude nová profese zabývající se zpracováním diamantů a šperků, stovky nových questů, předmětů, nepřátel, zbraní a spousta dalšího obsahu, který nemůže v žádném pořádném MMORPG datadisku chybět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama