prvni-d-d-online-modul-je-k-dispozici-info-o-obsahu
Novinka První D&D Online modul je k dispozici - info o obsahu

První D&D Online modul je k dispozici - info o obsahu

sleepless.

sleepless.

7. 4. 2006 06:55
Reklama

Společnost Turbine Entertainment splnila svůj několik týdnů starý slib a vydala první modul pro své poněkud kontroverzní MMORPG Dungeons & Dragons Online: Stormreach. Modul se jmenuje The Dragon’s Vault, je všem platícím hráčům k dispozici zdarma a jeho nejvýznamnější součástí je velký raid, na jehož konci čeká na všechny bojovníky, zloděje, i mágy velký boss v podobě rudého draka, který stráží Vault of the Night a je připraven všem zájemcům ukázat, co dokáže Kundarak magie a triky v praxi.

Dragon’s Vault modul přinese také 15 dungeonů se spoustou napínavých questů, dramatických mini-příběhů a setkání s řadou atraktivních nepřátel. Z nových dungeonů lze jmenovat například známé vězení The Prison of the Mind, dungeon skrývající tajemství pádu Haywire Foundry, podzemní hlubiny Jungles of Khyber, dungeon Arzag-Khor a další. Co se setkání s nepřáteli týče, tak se mají nač těšit hlavně ti co mají strach z upírů. Čeká je souboj s jedním jejich bossem.

Časem se pak hráči dostanou na odkrývání tajemství Stromvauld’s Mine, budou asistovat při snaze o dopadení známého zabijáka, budou se snažit zastavit plán vykradače hrobů a určitě si alespoň párkrát mrknou do nové otevřené oblasti Kobold Island, která je určena pro opakované návštěvy začínajících hráčů, jenž si zde mohou relativně bezpečným způsobem osvojit základní i pokročilá pravidla boje. Modul samozřejmě přináší i spoustu oprav (bohužel však neopravuje ty největší chyby!) a nepříliš významných novinek. Koho to zajímá, tak ať se mrkne na tuto stránku, kde je k dispozici podrobný popisek modulu Dragon’s Vault. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama