vyhrajte-volne-misto-v-tabula-rasa-betatestu
Novinka Vyhrajte volné místo v Tabula Rasa betatestu

Vyhrajte volné místo v Tabula Rasa betatestu

sleepless.

sleepless.

8. 4. 2006 10:03
Reklama

Richard Garriott už na svém údajně revolučním MMORPG děcku Tabula Rasa pracuje, společně s lidmi z týmu Destination Games a společností NCSoft, pěknou řádku let. Během nich byl projekt několikrát od základu přepracován, několikrát došlo k výměně skoro celého tvůrčího týmu a hra pořád nikde. Údajně za to však nemůže jen puntičkářský Garriott, ale hlavně vedení NCSoftu, kvůli jehož chování prý Garriott po dokončení Tabula Rasa NCSoft opustí. To je však v tuto chvíli vedlejší. Zajímá nás hlavně Tabula  Rasa, jejíž vývoj se po poslední změně designu a vyhazovu několika vývojářů, vydal evidentně tou správnou cestou.

Svědčí o tom vůbec první zmínka o přípravách betatestu za celou dobu co je Tabula Rasa ve vývoji. Zatím sice nejsou k dispozici žádné konkrétní informace o tom, kdy betatest TR začne a jak dlouho bude trvat. Existuje už však nabídka k účasti v betatestu, která je bohužel zatím relevantní jenom pro ty hráče, kteří mají v plánu hrát MMORPG Auto Assault. Společnost NCSoft se totiž rozhodla zneužít hladu fanoušků po dalším produktu od božského Lorda Britishe k tomu, aby zájemce o účast v betatestu Tabula Rasa přinutila k zaplacení přinejmenším jednoho měsíce hraní Auto Assault. Docela nechutná praktika, ale budiž.

Co tedy vlastně zájemci o účast v uzavřeném betatestu Tabula Rasa musí udělat. Nejprve si musí pořídit MMORPG Auto Assault, jehož provoz oficiálně začne 13. dubna. No a pak si musí co nejdříve zaplatit jeden měsíc hraní Auto Assault, protože jen prvních 200 lidí co přesně tohle udělá (zaplatí si měsíc hraní AA) získá automaticky místo v uzavřeném betatestu Tabula Rasa. Celá tato akce odstartuje přesně 13. dubna společně se spuštěním Auto Assault a potrvá až do 14. května. Výsledky celé akce budou oficiálně oznámeny na sajgách http://www.playtr.com a http://www.autoassault.com/ 31. května. Ti co budou patřit k oněm dvěma stovkám šťastlivců však budou upozorněni e-mailem už 15. května.  Další informace o celé akci jsou k dispozici na této stránce.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama