hellgate-london-predstaveni-nove-tridy-screeny
Novinka Hellgate: London - představení nové třídy + screeny

Hellgate: London - představení nové třídy + screeny

sleepless.

sleepless.

12. 4. 2006 09:19
Reklama

Po několika měsících ticha se společnost Namco Bandai, respektive tvůrci z týmu Flagship Studios přihlásili s novými informacemi a obrázky z jejich chystaného akčního RPG Hellgate: London. Jak nové screenshoty, tak níže uvedené info se přitom týká jediné věci a tou je třída kabalistů. Jedná se o jednu z několika hratelných tříd, která bude ve hře k dispozici a rozhodně jedna z těch nejzajímavějších. Příslušníci organizace Kabal ve hře totiž neustále balancují na hraně mezi dobrem a zlem. Rozhodli se, že budou proti démonům bojovat jejich vlastními prostředky, schopnostmi a silami. Kabalisté tak jsou prakticky neustále ve styku s temnotou, kterou musí zkoumat a pochopit než ji mohou proti pekelným příšerám použít. Pak už záleží pouze na každém jedinci nakolik je silný, aby odolal všem svodům temnoty, nepodlehl jí a nepřidal se na stranu zla. Třídu kabalistů si v Hellgate: London oblíbí hlavně ti co rádi spoléhají na magii. Právě kabalisté totiž v tomto titulu zastupují magii, respektive černou magii a dokáží si na pomoc vyvolávat démony a kontrolovat elementární síly. Doslova a do písmene tak proti zlu bojují jeho vlastními silami.

Kabalistická magie ve hře se dá rozdělit do tří tříd – vyvolávací kouzla umožňují kabalistům využití některého z posluhovačů pekla. V praxi kabalista takového démonka chytí, převezme nad ním kontrolu, může ho i trénovat a pak jej v případě potřeby vyvolá kouzlem během souboje, aby bojoval proti vlastnímu druhu. Další třídou kabalistické magie jsou spektrální kouzla, s jejichž pomocí si může kabalista přizvat na pomoc síly ze spektrální říše, které dokáží nadělat docela pěknou paseku. No a třetí  třídou kabalistické magie jsou kouzla transformační, která kabalističtí mágové používají sami na sebe, aby si přivodili změnu vzhledu a přiblížili se tak svými vlastnostmi démonům proti nimž bojují. Taková změna vzhledu a tím pádem i vlastností může mít podobu rohů, drápů, tesáků a prodloužených končetin.

Info o další třídě v Hellgate: London je tedy konečně venku a fanoušci už nemusí tvůrce zasypávat dotazy zda-li bude ve hře přítomna i třída specializující se na kouzla. Až doposud totiž právě tohle info lidé z Flagship Studios pečlivě tajili. Na závěr je tu ještě upozornění, že trojice nových screenshotů znázorňující sličnou kabalistku v akci je k dispozici v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama