timeshift-se-stehuje-od-atari-k-vu-games-screeny
Novinka TimeShift se stěhuje od ATARI k VU Games - screeny

TimeShift se stěhuje od ATARI k VU Games - screeny

sleepless.

sleepless.

19. 4. 2006 08:00
Reklama

Letošní E3 přinese jistě řadu překvapení a nečekaných oznámení. Jedno bychom tu však měli už nyní a týká se sci-fi FPS TimeShift od týmu Saber Interactive, která se měla v obchodech objevit už příští měsíc, tedy alespoň její PC a Xbox 360 verze. Xbox verze měla vyjít až v červenci. Tyto informace však už nyní nejsou aktuální a souvisí to s tím, že hra změnila svého vydavatele. Ze zatím neznámých důvodů se vydavatelských práv na TimeShift vzdala, nebo je prodala společnost ATARI ve prospěch společnosti Vivendi Universal Games, která hru v svém line-upu představila na aktuální pre-E3 press akci v San Franciscu.

Společnost ATARI se zatím k situaci okolo FPS TimeShift nijak oficiálně nevyjádřila a je docela pravděpodobné, že se k tomu ani nevyjádří. Skutečné důvody, kvůli nimž se zbavila FPS TimeShift, tak možná zůstanou navždycky utajeny. Dá se však předpokládat, že to mělo co dočinění s problémy finančního rázu, jež ATARI stíhají už delší dobu. V rámci jejich řešení už začala ATARI rozprodávat nejenom svá interní studia, ale i vlastní IP. Možná tak padlo rozhodnutí zbavit se TimeShift jako příliš velkého rizika. Přeci jenom jde o zbrusu nové IP a šance, že hra nakonec u zákazníků propadne, je docela vysoká. Zvlášť po vydání nepříliš zajímavé demoverze v lednu tohoto roku.

Raději se však zaměříme na budoucnost TimeShift pod patronátem společnosti VU Games. Květnové vydání hry bylo samozřejmě zrušeno. Aktuálně hra nemá žádný termín vydání a podle zástupce VU Games k tomu až ve chvíli, kdy na to hra bude připravená. Vydání se navíc podle všeho dočkají pouze verze pro PC a Xbox 360. O tom, že by si spol. VU Games zajistila od ATARI i Xbox verzi TimeShift totiž nepadlo ani slovo a Xbox verze také jako jediná nebyla ne výše zmíněné press akci představena. Uvidíme co přinesou další týdny, kdy se snad dozvíme jak je to s Xbox verzí, jestli budou PC a Xbox 360 verze nějak upravovány a kdy vyjdou. Zatím je tu sada nových screenshotů z PC a Xbox 360 verze.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama