e3-06-line-up-square-enix-info-o-novych-titulech
Novinka E3 06 Line-up Square Enix - info o nových titulech

E3 06 Line-up Square Enix - info o nových titulech

sleepless.

sleepless.

25. 4. 2006 13:02
Reklama

Fanoušci her od společnosti Square Enix čekají s napětím každý rok na to co bude tento japonský vydavatelský a vývojářský gigant presentovat během E3 2006. Vždycky se totiž oproti dopředu oznámenému seznamu her objeví něco zbrusu nového. Tento rok tomu nebude jinak. Společnost Square Enix sice zveřejnila seznam všech her, které bude na E3 2006 oficiálně presentovat, ale dá se čekat, že má v zásobě ještě několik překvapení. Jestli tomu tak skutečně je, to se dozvíme už v pondělí 8. května, kdy sice budou brány E3 oficiálně zavřené, ale to nemůže Square Enix nijak bránit v tom, aby si neuspořádala svoji vlastní soukromou akci. Kromě očekávaných překvapení budou na této akci k vidění i všechny níže uvedené tituly, mezi nimiž se nachází i několik novinek.

Patří k nim nařpříklad GBA remaky dvou parádních SNES RPG Final Fantasy V a Final Fantasy IV. Velká pozornost však bude věnována i remaku Final Fantasy III pro handheld Nintendo DS, který vypadá naprosto úchvatně. Jinak line-up Square Enix tvoří hry již dříve představené a také netrpělivě očekávané. Vlastně je tu ještě jedna úplná novinka a to akční adventure Dragon Quest Heroes: Rocket Slime. Jde o titul pro handheld Nintendo DS, který se odehrává v království Slimenia, respektive v hlavním městě Boingburg, jež znenadání napadne gang rabiátů, kteří si říkají The Plob. Ti unesou všechny obyvatele výše zmíněného města až na jednoho, kterým je hlavní hrdina Rocket. Jeho úkolem je zachránit všechny obyvatele města, k čemuž mu poslouží řada manévrů včetně roztahování a skákání. Hra bude rozdělena na úrovně a každá z nich bude zakončena speciálním bojem mezi dvěma tanky, přičemž jeden bude ovládat hráč a druhý soupeř. Hráč si bude moci svůj tank vyzbrojit různými předměty a zbraněmi, nebo si na pomoc zavolat přátele. Kromě singleplayer dobrodružství bude na hráče v Dragon Quest Heroes: Rocket Slime čekat i multiplayeru v několika módech.

Teď když máme všechny novinky z krku, tak nezbývá než vyjmenovat všechny tituly, jejichž přítomnost na E3 2006 byla společností Square Enix oficiálně potvrzena:

Konzolové tituly:
Final Fantasy XII
Valkyrie Profile Silmeria
Dirge Of Cerberus - Final Fantasy 7
Dawn of Mana (Seiken Densetsu 4)
Final Fantasy XI : Treasures Of Aht Urhgan

Handheld tituly:
Final Fantasy III (NDS)
Valkyrie Profile Lenneth (PSP)
Seiken Densetsu: Children of Mana (NDS
Final Fantasy IV (GBA)
Final Fantasy VI (GBA)
Dragon Quest Heroes : Rocket Slime (DS)

Kromě výše uvedených her doveze Square Enix do Los Angeles ještě několik her pro mobilní telefony, které nás však moc zajímat nemusí, protože se k nim u nás v ČR jen těžko nějakým způsobem dostaneme. Nicméně pro úplnost je nutné uvést, že to budou Before Crisis – Final Fantasy, Final Fantasy I, Chase H.Q. 3D, Elevator Action 3D a 3D Space Invaders.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama