povolani-v-et-quake-wars-info-a-screeny
Novinka Povolání v ET: Quake Wars - info a screeny

Povolání v ET: Quake Wars - info a screeny

sleepless.

sleepless.

25. 4. 2006 09:09
Reklama

Společnost Activision dnes na chvilku otevřela hráze a nechala tvůrce z týmu Splash Damage, aby zveřejnili informace (a obrázky) týkající se tříd, respektive povolání vojáků, jež budou k mít k dispozici dvě znesvářené strany v chystané akci Enemy Territory: Quake Wars. Nejdříve však stručný popisek obou dvou ve hře dostupných stran.

The Global Defence Force (GDF) - vojenská organizace zformovaná na počátku 21. století kvůli tomu, aby se starala o rychlé řešení celé řady přírodních katastrof i teroristických aktivit. GDF tvoří vojenské složky i armády z různých koutů zeměkoule a jde o jedinou vojenskou organizaci, která je natolik mobilní a vybavená, aby čelila invazi Stroggů. GDF je jediná a poslední naděje lidstva. Pokud zklame GDF, tak je s lidskou populací konec.

Strogg – jde o barbarskou rasu mimozemských cyborgů s telepatickými schopnostmi, která netouží po ničem jiném, než vládnou celému vesmíru, což je jediná cesta jak si zajistit dostatečný přísun Stroyentu (obdoba jídla, bez níž nemohou Stroggové existovat). S příslušníky rasy Strogg nelze vyjednávat a není možné se s nimi dohodnout. Potřebují Stroyent a zničí jakoukoli formu života, která jim brání v jeho dosažení. Stroggové využívají své zajatce a oběti dvojím způsobem. Buď je zpracují na Stroyent, nebo na nich provedou menší úpravy, v jejichž rámci z nich udělají polo-cyborgy bez vlastního myšlení, kteří podléhají moci nejvyššího Strogga, kterým je Makron.

Povolání/třídy GDF:

Soldier – primární útočná síla GDF. Vojáci mohou používat těžké zbraně i výbušniny.
Field Ops – podpůrní specialisté, kteří zajišťují zbraně pro vojáky na bojišti, povolávají nálety a podobně.
Engineer – podpůrná třída, jež zajišťuje i obranu. Primárním úkolem příslušníků této třídy je budování a oprava bojových prostředků i objektů včetně obraných věží, mostů a podobně
Covert Ops – povolání specializující se na stealth způsob boje, snipování, elektronickou sabotáž a poskytování informací o nepřátelských pozicích.
Medic – příslušníci této třídy léčí a oživují spolubojovníky

Povolání/třídy Strogg:

Aggressor – základní útočná síla Stroggů. Příslušníci této třídy používají těžké zbraně a výbušniny včetně granátů.
Oppressor – příslušníci této třídy jsou experti zajišťující podporu hlavní útočné síle. Starají se o dodávky zbraní a povolávají podpůrné útoky artilerie i z orbitálního laseru.
Constructor – ekvivalent GDF třídy Engineer. Příslušníci této třídy se starají o stavbu a opravu poškozených bojovníků i bojových prostředků, ale dokáží i bojovat a bránit se, k čemuž jsou vybavení minami a dvojicí zbraní
Infiltrator – třída sabotérů, jejíž příslušníci dokáží využívat mrtvol padlých vojáků GDF k průniku do GDF základen
Technician – příslušníci této třídy se starají o to, aby jejich spolubojovníci zůstali na živu a mohli bojovat. Dokáží zajistit pravidelné dodávky Stroyentu i střeliva v jednom balíčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama