e3-lineup-techlandu-info-o-chystanych-titulech
Novinka E3 lineup Techlandu - info o chystaných titulech

E3 lineup Techlandu - info o chystaných titulech

sleepless.

sleepless.

28. 4. 2006 14:31
Reklama

Polská společnost Techland spustila speciální E3 2006 stránku, na níž je k dispozici jednoduchá, ale vkusná přehlídka titulů, jež bude spol. Techland presentovat během E3 3006 v Los Angeles. Až na jednu výjimku už byly všechny chystané hry od Techlandu v uplynulých měsících představeny. Určitě však neuškodí, když si je velmi stručně připomeneme. Co lze tedy od Techlandu v následujících měsících čekat?

Call of Juarez – je westernová FPS o pomstě, přežití a o tom, jak mohou zločiny spáchané otcem nadělat problémy jeho synovi. Hlavním hrdinou je mladík Billy Candle, který právě dosáhl 19 let a hodlá stůj co stůj najít bájný zlatý poklad. Nějak se však přihodí, že je omylem nařčen z vraždy, což z letargie vyburcuje nechvalně proslulého pistolníka Raye McCalla, který se obrátil na víru boží a má za to, že právě on byl předurčen k tomu, aby Billyho chytil, soudil a na místě vykonal trest. Je možné, že má nynější reverend a bývalý pistolník nevyřízené účty s Billyho otcem?

Chrome 2 – pokračování taktické akce Chrome z roku 1993, které je postaveno na nové verzi Chrome enginu a opět hráče zavádí do vzdálené budoucnosti, kde se mezi sebou řežou mocné korporace. Chrome 2 přinese kromě zbrusu nového zpracování, řadu futuristických zbraní, implantáty, celou řadu dopravních i bojových prostředků včetně mechů a walkerů, podporu multiplayeru, dramatickou singleplayer kampaň a v neposlední řadě obrovské úrovně.

Dead Island - hororová first-person akce situovaná do blízké budoucnosti, kdy se všechny hrozby dneška stanou skutečností. Mutující viry, globální rozšíření moru a produkty nepovolených genetických pokusů, to je jen malá část všech hrůz, kterým hráč musí v Dead Island čelit. Jak už sám název napovídá, je celá hra zasazená na ostrov, kde je hráč obklopen mutanty, zombíky a dalšími neživými kamarády, které musí buď zneškodnit, nebo se před nimi schovat. Atmosféra strachu o vlastní život je podpořena tajemnou zápletkou a občasným použitím jednoduchých logických hádanek. Není třeba připomínat, že je Dead Island titul plný krve i násilí a díky napínavému hudebnímu doprovodu má mít hráč pocit, že sleduje klasických hororový krvák.

Xpand Rally Xtreme – pokračování nedoceněné rallye simulace Xpand Rally, které přinese vylepšené audiovizuální zpracování, propracovanější ekonomiku, nové herní módy, širší nabídku vozidel, realističtější jízdní model i model poškození a větší množství tratí situovaných několika koutů celého světa. Pro fandy Xpand Rally nutnost.

FIM Speedway GP2 – simulace závodů na ploché dráze, která navazuje na (v Polsku nesmírně populární – jinde ve světě propadák) první díl, jež opět disponuje oficiální licencí série FIM Speedway Grand Prix. Hra díky licenci nabídne nejenom všechny závody FIM Grand Prix, ale i podle skutečnosti vytvořené závodníky a jejich motocykly.K dispozici bude tradiční nabídka single i multiplayer herních módů, realistický jízdní model šíleně silných plochodrážních speciálů a chybět nebude ani možnost manipulovat s výkone motorky.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama