halo-3-video-a-oznameni-behem-e3
Novinka Halo 3 video a oznámení během E3?

Halo 3 video a oznámení během E3?

sleepless.

sleepless.

28. 4. 2006 12:58
Reklama

Vzhledem k popularitě série Halo se nelze ani trošku divit, že se velice často stává předmětem spekulací a fám, které se po hříchu z 99 procent ukáží jako pravdivé. Je nad slunce jasné, že tvůrci z Bungie v současnosti připravují další Halo titul. Oficiálně však společnost Microsoft o ničem takovém neví a tvůrci z Bungie jakbysmet. I přes poněkud trapné oficiální mlčení se většina příznivců Halo a Halo 2 určitě těší na E3 2006, protože doufají, že právě zde společnost Microsoft další Halo titul představí. A jak se zdá, tak k něčemu podobnému dojde.

Redaktoři Xbox 360 sekce sajty IGN zveřejnili informaci o tom, že bude Halo 3 během E3 2006 presentováno v podobě zhruba dvouminutového videa, jež si svoji premiéru odbude během tiskové konference spol. Microsoft 9. května. Informace je to samozřejmě neoficiální a tudíž neověřená, ale redaktoři IGN se dušují, že ji dostali ze spolehlivého zdroje, který se ji dopídil při rozhovoru s jedním z představitelů společnosti Microsoft. Zda-li je to hoax, nebo pravda, se dozvíme už brzy.

Druhá indicie, vedoucí náš k přesvědčení, že MS skutečně nový Halo titul na E3 2006 představí, je přeci jenom o něco důvěryhodnější než výše uvedená informace z IGN. Generální manažer Microsoft Game Studios Shane Kim totiž v rozhovoru pro novozélandský web Stuff prohlásil, že když by to měl dělat, tak je těžké oficiálně popírat existenci Halo 3, když o hře hovořil sám Bill Gates. Oficiálně prý sice hra neexistuje, ale to se má brzy změnit během E3 2006. Právě během této akce se údajně dočkáme velmi důležitého oznámení spojeného s dalším Halo titulem. Sami jsme zvědaví a 9. května budeme mít v době konání konference MS oči i uši nastavené tak, aby nám neunikla jediná důležitá informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama