novy-datadisk-a-adventure-pack-pro-everquest-ii
Novinka Nový datadisk a adventure pack pro EverQuest II

Nový datadisk a adventure pack pro EverQuest II

sleepless.

sleepless.

3. 5. 2006 10:21
Reklama

Aby se náhodou hráči MMORPG EverQuest II nenudili a nedej bože nepřešli ke konkurenci, kterou snad není třeba představovat, tak jim společnost Sony Online Entertainment servíruje v pravidelných intervalech nové datadisky a také tzv. adventure packy. Důkazem, že v této bohulibé aktivitě hodlá SOE pokračovat i nadále je aktuální představení dvou nových produktů – regulérního datadisku EQII: Echoes of Faydwer a adventure packu EQII: The Fallen Dynasty. Datadisk bude všem majitelům EQII k dispozici letos v listopadu za klasických 40 dolarů, přičemž adventure pack The Fallen Dynasty bude dostupný už v červnu. Jeho cena bude činit cca 8 dolarů pro ty co Station Access předplacený nemají a zdarma jej dostanou ti hráči EQII, kteří naopak Station Access přeplacený mají, přinejmenším však dva měsíce.

Datadisk EverQuest II: Echoes of Faydwer nabídne zbrusu nový kontinent s obsahem určeným všem EQII hráčům bez ohledu na jejich level. Společně s kontinentem bude k dispozici i nové startovní město Kelethin, jež  leží vysoko v korunách stromů, což je přirozené prostředí pro okřídlenou rasu Fae, která je další novinkou, jíž datadisk nabídne. Kromě toho čeká na hráče přes 350 nových questů různého charakteru, 40 nových druhů nepřátel, okolo 20 adventurních zón, nové brnění, pláště a pokrývky hlavy pro všechny profese, 40 přátelských i nepřátelských NPC postav, vylepšený systém odměn za splnění specifických úkolů a chybět nebudou ani nové zbraně, kouzla, vybavení, předměty a obyvatelné budovy. Další informace o datadisku jsou k dispozici na homepage a první screeny čekají na zájemce za tímto odkazem.

Jako druhý na řadě je Adventure pack EverQuest II: The Fallen Dynasty, který má na svědomí divize SOE Tchajwan, díky čemuž bude adventure pack disponovat specifickou atmosférou, na níž se bude významně podílet hlavně zamotaný příběh. Ten hráče zavede na ostrov separovaný od zbytku Norrathu podivným mořem, kde mezi sebou soupeří mocné klany i rodiny a starobylý řád tajemných mnichů známý jako Whistling Fist. Centrem ostrova je kdysi životem kypící město Tanaan, které však nyní pomalu chátrá. To všechno kvůli nenasytnosti a neukojitelné zvědavosti obyvatel ostrova i dobrodruhů, kteří chtěli stůj co stůj poznat tajemnou sílu ukrývající se pod povrchem ostrova. Tato tajemná moc je velmi dobře strážena a každý kdo se pokusí ji získat riskuje svůj život. To evidentně netrápí strašlivé piráty z Gunthaku, kteří se na ostrov pokouší dostat a útočí na pobřežní vesnice i usedlosti. Právě kvůli zastavení jejich řádění je nyní třeba statečné srdce každého dobrodruha. Není však vyloučeno, že po zdolání pirátů nedojde i na odhalení prastarého tajemství skrývající se před světem hluboko pod povrchem ostrova. Adventure EverQuest II: The Fallen Dynasty je určen především pro hráče na levelech 55-70 a kromě nových lokací i příběhu nabídne unikátní kouzla, zbraně, brnění i předměty a celkem 7 nových adventurních zón včetně rozlehlého dungeonu.
 Podrobnosti o adventure packu jsou k dispozici na homepage, zatímco obrázky lze spatřit v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama