nove-demo-3d-akce-shadowgrounds
Novinka Nové demo 3D akce Shadowgrounds

Nové demo 3D akce Shadowgrounds

sleepless.

sleepless.

4. 5. 2006 14:58
Reklama

Americká vydavatelská společnost Meridian 4 a tvůrci z finského týmu Frozenbyte si pro příznivce akčních her připravili v pořadí už druhou demoverzi 3D akce Shadowgrounds, která se od dema prvního (vydaného letos v únoru) liší hlavně po stránce obsahové. Nabízí totiž možnost vyzkoušet celkem 3 mise z plné verze hry (první demo obsahovalo jenom 2 mise), které jsou navíc nově hratelné v singlu i v kooperaci (ta v prvním demu také nebyla).

První úroveň v demoverzi se jmenuje Power Plant a začíná docela běžnou kontrolu výpadku proudu v elektrárně. Tyler a dva spolupracovníci jdou závadu prozkoumat a odstranit, jenom zatímco se Tyler věnuje opravám, tak jeho kolegové beze stopy zmizí a nejsou k zastižení ani skrze vysílačku. Právě v tom momentě se poklidná noční služba změní v peklo.

Druhá úroveň v demoverzi nese název Water Treatment Facility a kromě prvního bosse a desítek až stovek alienů se v ní hráč setká s desátnicí Jane Arwyn, kterou však musí ze všeho nejdříve osvobodit. Je totiž uvězněna v objektu s čističkou vody. Tyler se tam musí nejprve dostat, Jane zachránit a pak rychle zmizet. Bossák jej však stejně nemine.

Třetí úroveň v demoverzi se jmenuje New Atlantis, což je zároveň název pro největší kolonii na Ganymede, kde kromě dělníků žije i spousta vědců a civilistů. Úkolem hráče v této misi je setkat se s nadporučíkem Baxterem a společně s ním se pak pokusit o záchranu přeživších obyvatel kolonie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama