zapiste-se-k-ucasti-v-betatestu-mmorpg-archlord
Novinka Zapište se k účasti v betatestu MMORPG ArchLord

Zapište se k účasti v betatestu MMORPG ArchLord

sleepless.

sleepless.

5. 5. 2006 10:25
Reklama

Je sice fakt, že se nová MMORPG strategie (lokalizovat a v EU/US provozovat už hotové, nebo téměř hotové asijské tituly) společnosti Codemasters zatím s příliš velkým úspěchem nesetkala, ale to se ještě pořád může změnit. Záleží to pouze na tom, jestli bude chystané MMORPG ArchLord za něco stát, nebo půjde o stejný propadák jako RF Online. První možnost udělat si o kvalitách a nekvalitách titulu ArchLord alespoň zevrubnou představu nabídne jako obvykle betatest, který se rozběhne během několika následujících měsíců. Možnost přihlásit se o možnost účasti v betatestu je však k dispozici už od dnešního dne.

Společnost Codemasters a tvůrci z NHN Games proto zvou všechny zájemce, aby neváhali a k účasti v betatestu se přihlásili co nejdříve skrze tento online formulář na oficiální homepage. Výběr účastníků betatestu sice podle oficiální informace nebude probíhat podle pravidla "kdo dřív přijde, ten dřív mele", ale člověk nikdy neví, jak vlastně tvůrci k výběru přistoupí. Rozhodně je tedy lepší vyplnění a odeslání formuláře moc neodkládat. Ještě předtím je tu však jedna docela důležitá informace.

Společnost Codemasters věří, že bude o účast v betatestu hodně velký zájem, který mnohonásobně převyšší počet volných míst. Proto se rozhodla spustit v rámci betatestu speciální V.I.P. program, který odděluje obyčejné hráče od těch co mají o účast v betatestu skutečných zájem, stejně jako se aktivně zajímají i o hru samotnou. Není snad třeba dodávat, že V.I.P. hráči budou mít pří výběru do betatestu přednost před hráči obyčejnými. K označení V.I.P. se přitom lze dostat hned několika způsoby. Buď musí být hráč aktivním členem komunity a často se smysluplně projevovat na fóru, nebo musí být členem některé z ArchLord gildy a pak je tu ještě třetí možnost, kterou představuje stažení fansite toolkitu a vytvoření ArchLord fanstránky. Pravidla jsou tedy jasná a teď hurá k registraci. A abychom nezapomněli, tak v galerii je několik nových ArchLord screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama