podrobne-info-o-obsahu-updatu-pro-auto-assault
Novinka Podrobné info o obsahu updatu pro Auto Assault

Podrobné info o obsahu updatu pro Auto Assault

sleepless.

sleepless.

8. 5. 2006 12:01
Reklama

Akční MMO titul Auto Assault byl spuštěn teprve před několika týdny a zatím se mu zrovna moc dobře nedaří. Možná i proto si tvůrci z týmu NetDevil pospíšili s prvním masivním updatem, který přinese nové mise i herní prvky. Update konkrétně obsahuje 12 nových ultra-obtížných PvE misí pro hráče s avatary na úrovních 65 a výše, kteří za splnění každé mise dostanou údajně neuvěřitelně lákavou cenu. Podrobnosti o cenách však nejsou k dispozici. Mělo by však jít o tak těžké mise, že i ti nejtvrdší z nejtvrdších budou mít s jejich splněním problémy. Update však přináší i nové mise pro běžné hráče každé rasy. Vyjádřeno čísly je to 15 nových misí pro Biomeky, 20 nových misí pro lidskou chátru a 27 nových misí pro fosforeskující zmutované přátele.

Update naštěstí není jenom o nových misích. Tvůrci do hry přidali hned několik nových vítaných prvků. Obzvláště ten první se hodí jako sůl, hlavně pro ty hráče co investovali cenné zkušenostní body do schopností, aby pak zjistili, že si vybrali špatně. Nemusí však zoufat. Tvůrci přichází s možností vzít už použité zkušenostní body a znovu je investovat do jiných schopností, tak aby hráč nebyl frustrovaný a jeho postava disponovala schopnostmi, které mu nejvíce sednou. Užitečnou novinkou je i vylepšený Convoy systém umožňující hráčům sledovat co zrovna provádí jejich kamarádi z gildy a jestli náhodou nepotřebují pomoc v některé těžké misi. V rámci vylepšeného Convoy systému by nyní měla být také daleko snadnější výměna informací. Poslední novinkou aktuálního updatu je možnost velmi jednoduše presentovat všem kamarádům i soupeřům právě získaný úlovek, například v podobě nové součástky. Tento prvek se nazývá Loot Linking a když se bude hráč chtít pochlubit s jakýmkoli kusem svého vybavení, tak stačí při chatování na daný předmět kliknout a zároveň přitom držet klávesu Shift. Toho se dá samozřejmě velmi dobře použít i při prodeji, či výměně předmětů.

Další updaty pro Auto Assault jsou plánovány na léto a na podzim/zimu. V tom letním se hráči dočkají vylepšení stealth prvků, vylepšení klanové správy a přibude koloseum na Ground Zero, jako ultimátní zkouška pro bojové veterány. Letní update dále vylepší souboje s bossy, přinese úpravy modelu řízení, mail systému, systému aukcí a další. Zimní update by měl přinést další vylepšení convoy systému, možnost sdílení misí, vylepšení tvorby součástek a předmětů, loot specifický pro jednotlivé bossáky a kreatury, znatelná vylepšení grafiky i zvuků, testovací trať určenou pro vyzkoušení vozidla ještě před jeho koupí a v neposlední řadě i možnost určenou pro hráče high-level postavou, jež budou mít možnost dočasně snížit level své postavy, aby si mohli zahrát s kamarády s postavami na na nižších úrovních. Další informace jsou k dispozici na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama