vylepsena-verze-rpg-jade-empire-miri-na-pc
Novinka Vylepšená verze RPG Jade Empire míří na PC

Vylepšená verze RPG Jade Empire míří na PC

sleepless.

sleepless.

8. 5. 2006 17:46
Reklama

Původně Xbox only akční RPG Jade Empire od kanadské společnosti BioWare sice po svém vydání tak trošku zapadlo a velkého úspěchu na úrovni ostatních BioWare titulů se nedočkalo, ale to nic nemění na jeho nepopiratelných kvalitách, které budou moci za nějaký ten měsíc poznat i majitelé PC. Ačkoli byl titul Jade Empire původně určen pouze pro Xbox, tak už na podzim roku 2004 (když ještě nebyla k dispozici ani Xbox verze) se jeden z vývojářů prořekl a prozradil, že se o PC verzi bude do budoucna uvažovat. Na základě těchto úvah pak padlo rozhodnutí nakonec PC verzi Jade Empire vydat a navíc ve vylepšené podobě.

Majitelé PC se tak, kromě možnosti nastavení ovládání podle potřeb každého hráče, dočkají v případě PC verze hry i očekávaných nových vizuálních efektů, grafiky ve vyšším rozlišení, nového uživatelského rozhraní pro mapu světa, několika nových nepřátel, upravené AI nepřátel, nových nastavení obtížnosti a co hlavně, budou mít k dispozici nové bojové styly. Změn je tedy docela dost, přičemž hlavně upravená AI a nové bojové styly se rozhodně hodí.

Původní Xbox verze totiž byla podle mnohých příliš lehká (což není zas až taková pravda) právě kvůli hloupým nepřátelům a také kvůli jednotvárnosti bojových stylů. V jejich rámci si vždy stačilo osvojit jeden, či dva útočné a jeden obranný pohyb a bylo vystaráno. Uvidíme, jak moc si tvůrci s vylepšením celého systému poradí. Jinak co se příběhu týče, tak k žádným změnám nedojde. Hráč tedy převezme roli aspirujícího mistra bojových umění, který si musí nejdříve vybrat svoji životní filozofii (Open Palm, Close Fist) a na základě toho pak postupovat skrze nepříliš dlouhé dobrodružství, na jehož konci buď říši zachrání, nebo se stane jejím krutovládcem. Další info o PC verzi nabízí oficiální homepage, potažmo fórum a prvních pár screenshotů je k vidění v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama