uwe-boll-vyzyva-sve-kritiky-k-souboji
Novinka Uwe Boll vyzývá své kritiky k souboji!

Uwe Boll vyzývá své kritiky k souboji!

sleepless.

sleepless.

13. 6. 2006 08:21 1
Reklama

Dr. Uwe Boll už má vší kritiky směřované na jeho filmy dost a vyzývá pětici nejhlasitějších kritiků, aby ukázali co v nich je, nebo zavřeli (po našem řečeno) hubu. Alespoň tak to stojí v oficiálním tiskovém prohlášení, které se objevilo na sajtě Skewed & Reviewed, v němž Uwe Boll pláče nad tím, jak jsou kritici zlí, když jeho filmy označují za hrůzu a škvár navzdory tomu, že se údajně skvěle prodávají. Možná si Dr. Boll neuvědomuje, že si lidi jeho filmy kupují právě proto, jak jsou hrozné. Koukat na známé herce, jak ze sebe pod vedením páně Bolla dělají šašky a hlupáky je totiž docela legrace.

Vraťme se však k oné výzvě. Už víme, že má Uwe všeho dost, je naštvaný, frustrovaný a zmatený, protože ti největší kritici jeho díla prý ani jeden jeho film neviděli a kritizují jenom na základě názoru pár tisícovek lidí na internetu, z nichž polovina jeho filmy také neviděla. Tak to prostě nejde a Uwe si jako pravý rytíř hodlá vše vysvětlit ručně, což docela odpovídá dané situaci. Agresivní lidé mají v oblibě násilné řešení takových situací. Nicméně, hned jak Boll dotočí filmy In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale a Seed, tak se vrhne na zfilmování kontroverzní videoherní série Postal (informace). No a právě během natáčení tohoto snímku si hodlá Boll se svými kritiky vyřídit účty.

Ke konci natáčení filmu Postal si Boll pozve 5 nejhlasitějších kritiků jeho díla do Vancouveru (místo natáčení filmu, které začně koncem září), kde si to s každým z nich rozdá v ringu. Jinak řečeno, bude s nimi boxovat. Všech 5 zápasů proběhne během posledních dvou dní natáčení a záběry z některých z nich se pak objeví ve filmu. Jinak budou všechny zápasy zdokumentovány a publikovány na internetu. Boll si bude z řad svých kritiků, kteří projeví zájem, vybírat sám na základě několika kritérií. Vhodný kandidát musí dokázat, že v roce 2005 napsal a publikoval alespoň dva extrémně negativní články/příspěvky v diskusi o Uwe Bollovi a jeho díle. Články z roku 2006 se nebudou počítat. Zájemci musí být též zdraví a fyzicky natolik zdatní, aby vydrželi zápas. Uwe Boll, respektive jeho produkční společnost, zaplatí vybraným kritikům nejenom cestu, ale i pobyt na místě natáčení.

Pokud se někomu zdá, že se Uwe Boll zbláznil, tak ho můžeme ujistit. O duševní zdraví Dr. Bolla se nemusíme bát. Evidentně se chová pořád stejně arogantně a omezenecky, takže je vše v pořádku. V pořádku je i to, že si hodlá své osobní účty s kritiky vyřídit ručně. Agresivní a omezení lidé, kteří nemají po ruce žádný jiný argument, tohle s oblibou dělají.  Nedochází jim přitom, že si tím svoji reputaci nijak nevylepší a nic tím nevyřeší. Filmy Uwe Bolla budou pořád stejně strašné a nekoukatelné, jako byly až doposud. Na závěr taková perlička. Uwe Boll svoji nabídku směřoval nejenom novinářům, ale všem kritikům včetně několika skutečných režisérů, k nimž patří Bollovi dlouhodobí kritici Roger Avary a Quentin Tarantino.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama