rasy-a-tridy-v-mmorpg-archlord-screny-a-info
Novinka Rasy a třídy v MMORPG Archlord - screny a info

Rasy a třídy v MMORPG Archlord - screny a info

sleepless.

sleepless.

19. 6. 2006 13:44
Reklama

Společnost Codemasters dnes zveřejnila konkrétní informace o třech rasách, které budou k dispozici v chystaném MMORPG Archlord od týmu NHN Games. Kdo čekal něco extra originálního, tak má smůlu. Tvůrci nabídnou pouze klasiku v podobě tří ras - lidi, měsíční elfové a orkové. V rámci každé ze tří ras budou mít hráči na výběr z několik tříd. V případě lidé a orků jsou to třídy 3 a v případě elfů 2. Screenshoty presentující příslušníky všech tří ras a příslušných tříd jsou k dispozici v této galerii.

Orkové se považují za nejstarší rasu obývající kontinent Chantra. Pokus si hráč vybere zrovna tuto rasu, tak si bude moci volit ze tří tříd:
Berserker – postava této třídy ovládá dokonale magii a disponuje velkou silou.
Hunter – postava této třídy vyniká svojí odolností, excelentním nočním viděním a podpůrnými skilly.
Sorcerer – čaroděj samozřejmě vyniká v různých druzích magie. Jen si musí dát pozor, aby nepropadl temnotě, s níž se neustále potýká

Lidé se po osvobození od nadvlády orků stali rasou, která oživila magický svět Chantra svojí noblesou a všestranností. V rámci této rasy jsou k dispozici taktéž tři třídy:
Knights – rytíři jsou udatní bojovníci, kteří vynikají schopnostmi boje tváří v tvář. V bitvě se na ně lze bez výhrad spolehnout.
Archers – lučištníci vynikají svojí rychlostní a schopností zaútočit i na větší vzdálenosti. Fungují tak hlavně jako výborná podpůrná síla.
Mages – mágové ovládají spoustu útočných i obranných kouzel, kterými mohou pořádně zatopit i těm nesilnějším soupeřům.

Měsíční elfové dohlíželi na Chantru pěkně z úkrytu celé dlouhé věky, než dali o své přítomnosti ostatním rasám vědět. Jsou však stále velmi opatrní a tak si hráči budou moci v rámci elfí rasy vybrat jenom dvě třídy:
Ranger – dokáže se rychle pohybovat přes jakýkoli terén a je považován za jednu z nejvšestrannějších útočných tříd napříč všemi rasami.
Elementalist - dokáže vyvolat řadu elementálních pomocníků, kteří v boji slouží jako mocná útočná i obranná síla.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama