guild-wars-nightfall-oficialni-predstaveni
Novinka Guild Wars: Nightfall - oficiální představení

Guild Wars: Nightfall - oficiální představení

sleepless.

sleepless.

18. 7. 2006 15:25
Reklama

Společnost Ncsoft se konečně dostala k tomu, aby oznámila další titul v MMORPG sáze Guild Wars. Název třetího GW titulu zní Guild Wars: Nightfall a co se jeho struktury týče, tak nabídne to samé co dva předešlé GW díly. Hráči se dočkají centrálního epického příběhu ve zbrusu novém světě, který budou objevovat buď sami, nebo nejlépe ve společnosti dalších hráčů. Chybět nebudou gildy, souboje v arénách, celá řada misí i questů a hlavně možnost vypracovat si postavu zcela podle svých představ. Hlavní novinkou datadisku však budou dvě nové profese – Dervish a Peragon.

Dervish je svatý bojovník používající kosu, který dokáže jedním úderem zasáhnout několik nepřátel naráz. Vzhledem k tomu, že je Dervish kombinace bojovníka a priesta, tak dokáže víceméně nepozorovaně vyvolávat kouzla i uprostřed lítého boje, aby pak všechny nepřátele okolo překvapil svým devastujícím útokem. Dervish v bitvě nepoužívá žádné zvláštní brnění. Je oděn do prostého obleku a ochranu v bitvě mu poskytují kouzla. Skrze ně si může zajistit dočasnou nezranitelnost, dokáže odvracet útoky nepřátel, nebo proti nim využívat jejich elementálních útoků.

Paragon je vynikající velitel, který používá štít a kopí a dokáže skrze výkřiky i zaříkání poskytnout sám sobě i svým spolubojovníkům různé ochrany, nebo boosty. Paragon používá brnění složené z celé řady částí vyrobených z různých materiálů včetně železa, kůže, slonoviny a perel. Paragon je strážní anděl Elonianů, takže má na svém brnění andělský motiv, povětšinou bílá křídla. Paragon je zmocněnec boha na zemi, který ve svém životě zažije okamžik, kdy měl zemřít, ale nezemřel. Ukázky obou nových profesí jsou k dispozici za tímto odkazem. Vývoj Guild Wars: Nightfall se právě přesunul do fáze betatestu, takže tvůrci naplánovali na dny 28. – 31. července další speciální PvP preview akci, které se budou moci zúčastnit všichni současní hráči Guild Wars Prophecies a Guild Wars Factions. V rámci této akce si budou moci vyzkoušet obě nové profese, nové PvP a získávat předměty, které bude možné vyměnit za různé odměny. Další informace jsou k dispozici na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama