zone-of-the-enders-3-pro-ps3-na-ceste
Novinka Zone of the Enders 3 pro PS3 na cestě?

Zone of the Enders 3 pro PS3 na cestě?

sleepless.

sleepless.

1. 10. 2006 08:46
Reklama

Americký PSM3 magazín není zrovna nejdůvěryhodnější zdroj informací, ale občas se stane zázrak a jeho redaktory anoncovaná událost (představení očekávané hry, zveřejnění důležitých nových informací a podobě) se skutečně stane. Proto je třeba brát následující info s hodně velkou rezervou i když to u některých jedinců (k nimž patříme) půjde velice obtížně. Série Zone of the Enders totiž, hlavně díky fenomenálnímu druhému dílu, uvázla v srdcích a myslích spousty majitelů PS2 (GBA titul Zone of the Enders: Fist of Mars pro tuto chvíli nebudeme počítat). Někteří dokonce Zone of the Enders: The Second Runner považují za nejlepší mecha akci všech dob, pod což se klidně bez skrupulí podepíšeme.

První díl (Zone of the Enders) sice tak parádní nebyl a jeho komerční úspěch byl způsoben hlavně tím, že k němu byla přibalena demoverze Metal Gear Solid 2. Výše uvedený druhý díl však rozhodně za pozornost stál a pořád stojí. Dokázal dramatický a hlavně dospělý anime příběh zabalit do nádherné grafiky (která patří k tomu nejlepšímu co je i dnes na PS2 k vidění), které více než zdatně sekundoval skvělý level design (masivní bitva se stovkami nepřátel – a bez poklesu framerate - se nedá zapomenout), vynikající hratelnost (hlavně díky ovládání a dobré kameře) a zajímavé postavy. ZOE2 je prostě klenot.

To už jsme se však poněkud vzdálili od tématu. Výše zmíněná informace, kterou přinesl PSM3 magazín se totiž týká titulu Zone of the Enders 3, na němž prý tým Kojima Productions pracuje a hodlá jej velmi brzy představit. Další informace se údajně objeví v novém čísle PSM3. To sice zní docela přesvědčivě a skutečně, ale podobné sliby už PSM3  magazín učinil několikrát a jen výjimečně je splnil. V této chvíli tedy můžeme jen doufat, že zvěsti o ZOE3 nejsou fámy, ale pravda pravdoucí. Falešné naděje jsou totiž vždycky horší než smutná skutečnost. To ostatně platí i pro informaci o tom, že se nový ZoE titul objeví i na PSP, která se na světlo denní prodrala už v červenci a doposud se jí napodařilo nijak ověřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama