fantasy-momentky-z-rpg-two-worlds
Novinka Fantasy momentky z RPG Two Worlds

Fantasy momentky z RPG Two Worlds

sleepless.

sleepless.

7. 10. 2006 07:40
Reklama

Tvůrci z polského týmu Reality Pump mají na svém kontě celou řadu skvělých titulů, přičemž k těm nejznámějším patří hry v RTS sérii Earth 21xx, oku lahodící arkádová střílečka Heli Heroes, nebo mix RPG a RTS KnightShift, jehož pokračování se však příznivci jen tak nedočkají. Právě vývoj KnightShift 2 byl totiž k nelibosti fans zrušen/pozastaven kvůli tomu, aby lidé z Reality Pump mohli znovu oživit vývoj svého v roce 2000 ohlášeného projektu RPG Two Worlds. Zda-li šlo o správnou volbu a z Two Worlds se nakonec stane úspěšná hra, to se uvidí snad už na konci tohoto toku, kdy se PC i Xbox 360 verze objeví na trhu. Podle dostupných informací a obrázků se však Two Worlds jeví velmi slibně. Ostatně posuďte sami. Nové screeny jsou k vidění v naší galerii a informace jsou uvedeny níže.

Příběh Two Worlds hráče uvede do role mladého hrdiny, jenž byl na cestě za prací (jde o nájemného hledače a lovce zločinců) společně se svými spolupracovníky/spolubojovníky přepaden neznámou temnou silou a on jako jediný díky zásahu tajemného mága přežil. Kromě kamarádů tím však přišel i o sestru, v jejíž smrt nevěří a touží se s ní zase znovu setkat. Ještě než k tomu dojde, tak musí absolvovat náročné a dlouhé dobrodružství, během něhož musí porozumět temné síle, která zapříčinila jeho neštěstí, aby s ní vůbec dokázal bojovat a nakonec ji snad i porazit. Příběh hlavního hrdiny se odehrává ve světě, který je rozdělen mezi síly dobra a zla, jež se mezi sebou perou o nadvládu a den posledního zúčtování se nezadržitelně blíží. Je pouze na hráči kterou stranu si zvolí a za jejíž vítězství bude, vedle osobních cílů, bojovat.

Co se hlavních prvků hry týče, slibují tvůrci z týmu Reality Pump výše nastíněný nelineární příběh, dynamicky se chovající herní svět měnící se na základě toho co hráč činí a jak se rozhoduje, ničím neomezený vývoj postavy (multiclass postavy), unikátní systém magie, možnost jezdit a cestovat na různých zvířatech včetně koní, velké množství předmětů včetně raritních, neméně rozsáhlý výběr zbraní a brnění, detailně zpracovaný herní svět se spoustou vizuálně odlišných oblastí, údajně spektakulární bojový systém no a v neposlední řadě je slíbena i podpora multiplayeru až pro 8 lidí. Další informace o hře jsou k dispozici na oficiální homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama