anarchy-online-lost-eden-konecne-na-dohled
Novinka Anarchy Online. Lost Eden konečně na dohled

Anarchy Online. Lost Eden konečně na dohled

sleepless.

sleepless.

13. 11. 2006 14:35
Reklama

Po dlouhých měsících mlčení se dnes společnost Funcom konečně ozvala s novinkami, jež se týkají datadisku Lost Eden pro stále docela oblíbené MMORPG Anarchy Online. Datadisk, který měl vyjít už před více než rokem, bude do oběhu vpuštěn přesně za měsíc 13. prosince, takže byl nejvyšší čas začít s předobjednávkovou kampaní. Tvůrcům z Funcomu to však nemusíme připomínat. Jsou dostatečně zkušení a sami ví co dělat.

Ti co si datadisk Anarchy Online: Lost Eden do 12. prosince předobjednají, se mohou těšit na exkluzivní možnost ovládat pak ve hře samotné svého osobního bojového mecha. Hráči, kteří si datadisk nechtějí předobjednat, však nemusí zoufat. K bojových mechům budou mít samozřejmě přístup také, ale ne automaticky. Budou je muset získat, což v dosti urputných masivních bitvách nebude nic jednoduchého. Ještě než si řekneme něco bližšího o obsahu AO: Lost Eden, tak musíme připomenout, že spolu s tímto datadiskem dostanou hráči automaticky nejenom dva datadisky předchozí (Shadowlands, Alien Invasion), ale i booster pack Notum Wars. No a teď už se můžeme ve stručnosti mrknout co vlastně datadisk Lost Eden nabídne nového.

Za prvé to bude možnost bojovat o kontrolu nad planetou Rubi-ka ve vesmíru, konkrétně na několika zbrusu nových orbitálních stanicích. Boj mezi Clanem a Omni tak dostane pořádný vesmírný náboj. Další novinkou je možnost infiltrovat útroby organické mimozemské mateřské lodi, v jejichž prostorách čeká na hráče spousta překvapení a hlavně herní styl blížící se klasickým dungeonům. Datadisk samozřejmě nabídne i spoustu nových zbraní i brnění, smrtelně nebezpečné ovladatelné bojové mechy, možnost použít v boji získané zkušenosti k urychlení výzkumu a tím i získání strašlivého orbitálního kanónu a tak dále. Základem datadisku však bude stále PvP boj velkého množství hráčů na rozlehlých bojištích, které budou co chvíli kropit soupeřem přivolané nálety, nebo střelba za automatických děl a obranných věží. Sečteno a podtrženo, datadisk Lost Eden posune události v Anarchy Online k velkému finále, které bude mít podobu globálního armageddonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama