plan-betatestu-mmorpg-warhammer-online
Novinka Plán betatestu MMORPG Warhammer Online

Plán betatestu MMORPG Warhammer Online

sleepless.

sleepless.

13. 11. 2006 16:43
Reklama

Fandové všeho co se týká klasického Warhammeru si už jedno zrušení nadějně vypadající Warhammer onlineovky prodělali a zcela určitě by to nechtěli prožít znovu. V případě druhého pokusu, který pod názvem Warhammer Online: Age of Reckoning realizují tvůrci z EA Mythic, už je snad nic podobného nečeká. Budoucnost tohoto MMORPG totiž, i přes nepřímou participaci EA, vypadá pořád růžově. Zvlášť po dnešku, kdy se na veřejnost dostaly informace týkající se plánovaného průběhu betatestu, který by měl mít celkem 4 fáze. V první fázi (beta v 1.7) budou k účasti na betatestu pozváni lidé co hry od Mythicu testují už roky, nebo byli někým důvěryhodným doporučeni, jako zkušení a hlavně dobrovolní testeři. Tato fáze by měla být zahájena na počátku příštího roku.

Druhá fáze (beta v2.0) začne na jaře příštího roku a v jejím průběhu by měly být do betatestu zařazeni novináři (papírové i webové magazíny), dlouhodobí hráči Dark Age of Camelot (předchozí MMO od Mythicu), zaměstnanci Games Workshop (poskytovatel licence), jednotliví výherci různých soutěží a členové gild, které uspějí v chystaných gildovních soutěžích.

Třetí fáze betatestu (beta v3.0) začne v létě příštího roku a o účasti hráčů v ní bude rozhodovat hlavně paní štěstěna. Tvůrci budou losovat/vybírat z ohromného počtu žádostí o zařazení do betatestu, kterou automaticky podal každý, kdo si nechává posílat Warhammer Online Newsletter. Odhadovaný počet účastníků v této fázi by se měl vyšplhat až na 10 000!

Čtvrtá - finální - fáze betatestu se uskuteční také v létě příštího roku a bude otevřena víceméně všem co budou mít zájem. Neplatí to úplně doslova, ale daleko od pravdy to není. Výběr hráčů bude daleko benevolentnější, o účast se budou pořádat pravidelné soutěže, přizváni budou všichni co si hru předobjednají a tak dále. Zkrátka a dobře, v této fázi už půjde o testování na launch připravené hry. No a pak už bude následovat slavností spuštění a co bude potom, to zatím nikdo neví. Možná tu s námi Warhammer Online bude několik dlouhých let i datadisků, ale není vyloučeno, že kvůli nezájmu hráčů skončí za pár měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama