konec-zacatku-pro-mmorpg-ryzom-a-spol-nevrax
Novinka Konec začátku pro MMORPG Ryzom a spol. Nevrax

Konec začátku pro MMORPG Ryzom a spol. Nevrax

sleepless.

sleepless.

21. 11. 2006 10:09
Reklama

Je tomu teprve měsíc a půl co tvůrci z francouzské společnosti Nevrax oficiálně a se vší parádou spustili MMORPG datadisk The Saga of Ryzom: The Ryzom Ring a už jsou tu první problémy. Nebo, že by se nejednalo o problémy? V této chvíli se to nedá odhadnou. Jisté je pouze to, že se v Nevraxu, respektive s Nevraxem, něco děje. Možná to je pozitivní, možná negativní. To se ukáže až v průběhu následujících týdnů.

Informace na oficiální homepage The Saga of Ryzom má hráče uklidnit, protože se prý nejedná o začátek konce Nevrax a Ryzomu, ale konec začátku, což je dost podstatný rozdíl. Celá společnost prý právě prochází velkými změnami, které se protáhnou až do příštího roku. Konkrétně jde o to, že od začátku prosince bude spol. Nevrax v konkursu. Hráči se však nemusí obávat. Ryzom i datadisk Ryzom Ring poběží se stejnou podporu tvůrců jako doposud. Rozdíl je jen v tom, že byly všechny placené accounty automaticky proměněny na free accounty a v současnosti není možná tvorba regulérního placeného účtu. Možnost vytvořit a využívat trial učet stále existuje. Není však možné jej přeměnit na účet plnohodnotný . Uživatelé trial accountu se kvůli tomu nemohou dostat na hlavní kontinent, takže jim tvůrci alespoň odstranili jakékoli limity, aby si hraní na Ruins of Silan mohli pořádně užít.

Všechny výše uvedené změny jsou však údajně jenom dočasné. Až se vyřeší situace týkající se jen a pouze společnosti Nevrax, tak by se mělo všechno vrátit do normálu. Jak dlouho to bude trvat, to zatím neví ani tvůrci samotní. Primárně to však záleží na zatím utajované společnosti, která se rozhodla převzít Nevrax pod svá křídla. Konkrétní informace se prý dozvíme ve chvíli, až bude všechno pořádně dohodnuto a stvrzeno neprůstřelnými smlouvami a dohodami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama