in-game-reklama-v-counter-strike-1-6
Novinka In-game reklama v Counter-Strike 1.6

In-game reklama v Counter-Strike 1.6

sleepless.

sleepless.

9. 12. 2006 10:29
Reklama

Pokusy s in-game reklamou v Counter Strike 1.6 už se odehrály na přelomu let 2004 a 2005. Tehdy však nešlo o aktivitu společnosti Valve, nýbrž snahu spol. Engage In-Game Advertising, která se Valve ani trošku nelíbila. Nakonec to dopadlo tak, že byly reklamy na fast food řetězec Subway z CS 1.6 odstraněny. Společnost Valve se však aktivitou Engage In-Game Advertising nechala inspirovat a rozhodla se, že in-game reklama v CS 1.6 bude (postará se o ni spol. IGA). Pak se delší dobu zdánlivě nic nedělo až do teďka, kdy se in-game reklama v CS 1.6 dostala opět do řečí a to zcela oprávněně.

Jak totiž v rozhovoru pro CS-Nation potvrdil Doug Lombardi z Valve, tak se in-game reklama v podobě billboardů objeví v CS 1.6 už na počátku příštího roku. Hráči CS 1.6 nebudou mít možnost reklamu jakkoli vypnout, ale jak Lombardi slíbil, tak by reklama neměla mít na zážitek z hraní žádný vliv. Právě naopak, pokud bude in-game reklama v CS 1.6 úspěšná, tak by to mohlo znamenat nový zdroj peněz, které by spol. Valve mohla použít například pro sponzorování tvůrců populární CS modifikací, jak naznačil Lombardi.

Novinek se v nejbližší budoucnosti dočkají i hráči Counter-Strike: Source, kteří až příliš brzy po spuštění systému dynamických cen zbraní zjistili, že je nejvýhodnější volbou Desert Eagle. Bez ohledu na jeho stále se zvyšující cenu si hráči Desert Eagle kupovali, protože je prostě ze všech nabízených zbraní nejužitečnější. Velký zájem o Desert Eagle však trošku rozhodil celý systém dynamických cen, což se spol. Valve rozhodla řešit zvýšením účinnosti Five Seven, P228 a Dual Elites zbraní. Kvůli této budoucí úpravě byla cena všech zbraní resetována na původní hodnoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama