trojice-novych-projektu-tymu-netdevil
Novinka Trojice nových projektů týmu NetDevil

Trojice nových projektů týmu NetDevil

sleepless.

sleepless.

21. 12. 2006 07:40
Reklama

Nezávislý vývojový tým NetDevil, který příští rok oslaví 10 let úspěšného fungování, má na svém kontě dva projekty. Tím prvním je stále běžící a ve svém žánru docela inovativní MMO vesmírná simulace JumpGate a minulý rok spuštěné akční MMO Auto Assault. Do budoucna přitom NetDevil chystá hned trojici dalších projektů a spolu s tím i nevyhnutelný růst společnosti, který lze nejlépe ukázat na plánovaném zdvojnásobení počtu zaměstnanců z 50 na 100. S tím je spojeno i stěhování do nové budovy, která je však na dohled současnému sídlu NetDevil.

První projektem, na němž v současnosti NetDevil pracuje, je zbrusu nová podoba MMO JumpGate. Hráči tohoto titulu se prý dočkají kompletního přepracování vizuální stránky hry a do značné míry i systému, kterému bude vládnou nová AI. Druhým novým projektem je FPS postavená na využití next-gen fyziky PhysX od společnosti Ageia. Tato hra by měla být oficiálně představena na začátku příštího roku a hlavním motem vývojářů při její tvorbě je „Co všechno se dá udělat, když nejsme nijak omezeni co se fyzikálních výpočtů týče?“

Podle prezidenta NetDevil Scotta Browna má jeho tým ve využití in-game fyziky oproti ostatním týmům náskok, kterého hodlá využít. Zároveň s tím však Brown zdůraznil, že spolupráce se spol. Ageia není exkluzivní. Znamená to, že pokud se do budoucna objeví lepší fyzikální technologie než PhysX od Ageia, tak ji NetDevil bez váhání využije. No a třetím projektem, který NetDevil chystá je MMO titul pro významnou hračkářskou společnost. Zatím však není známo pro kterou. Oficiální oznámení však podle Scotta Browna přijde už na počátku příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama