info-o-eu-betatestu-vanguard-saga-of-heroes
Novinka Info o EU betatestu Vanguard: Saga of Heroes

Info o EU betatestu Vanguard: Saga of Heroes

sleepless.

sleepless.

5. 1. 2007 16:15 1
Reklama

Update 17:15: Společnost KOCH Media, která bude v Evropě zajišťovat distribuci a provoz MMORPG Vanguard: Saga of Heroes, se dnes odpoledne přihlásila s bližšími informaci ohledně toho, jak bude open beta výše zmíněné hry probíhat v Evropě. Stále platí, že evropská open beta začne v pondělí 8. ledna. Novinkou však je, že bude beta organizována za pomoci známé sajty Eurogamer.net. Zájemcům o účast v betě Vanguard: Saga of Heroes společnost KOCH media vzkazuje, že mají prostě v pondělí ráno zajít na Eurogamer, zaregistrovat se k účasti v betě, stáhnout si klienta a pak už by jim nic nemělo bránit v hraní.

Fantasy MMORPG Vanguard: Saga of Heroes je ve vývoji celou věčnost. Z titulu, který měl přinést čerstvý vítr do hodně zatuchlého žánru, se kvůli průtahům stal pouze jeden z mnoha na letos připravovaných MMORPG titulů. Je však třeba říci, že přes všechny ty průtahy a změnu vydavatele (od Microsoftu tvůrci přeběhli, či spíše byli vyhnáni, k SOE) je Vanguard: SoH pořád docela slibně vyhlížející hra, což si mohou, respektive budou moci, na vlastní kůži ověřit všichni vážní zájemci.

Počínaje dneškem totiž startuje open beta Vanguard: Saga of Heroes. Zatím se do hraní open bety mohou zapojit jenom ti co si Vanguard: SoH předobjednali, nebo ti co disponují placeným accountem na FilePlanet. Už za pár dní však bude open beta otevřena skutečně všem zájemcům. Hráči v Evropě, i ti co si hru nepředobjednali, se budou do open bety moci zapojit 8. ledna a hráči v USA pak 12. ledna. Další informace o hře, potažmo o tom, jakým způsobem se dá co nejrychleji do open bety prokousat, najdou zájemci na homepage.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama