multiplayer-v-hellgate-london-bude-placeny
Novinka Multiplayer v Hellgate: London bude placený!

Multiplayer v Hellgate: London bude placený!

sleepless.

sleepless.

10. 1. 2007 08:22
Reklama

Teprve včera jsme se od tvůrců z Flagship Studios dozvěděli, že se jejich akčního RPG Hellgate: London dočkáme letos v létě a dnes jsou tu znovu, tentokrát však s daleko výbušnější informací, k níž se zakrátko dostaneme. Podle prezidenta Flagship Studios Billa Ropera byl titul Hellgate: London od počátku vyvíjen jako MMO a až se dostane na trh, tak prý rozpoutá vášnivou debatu o tom, jestli to je MMO, nebo ne. Stejně jako tomu prý bylo v případě Diablo a Diablo II, kdy se hráči nemohli dohodnout, jestli jde o RPG, nebo ne.

Hlavním důvodem, proč se však hráči budou o MMO statut Hellgate: London zuřivě přít není fakt, že hra nabídne v multiplayeru gildy, kompletní sociální systém, raidy, speciální módy a další tradiční MMO ingredience. Hlavním důvodem, proč se bude řešit, jak moc je hra MMO, budou poplatky. Ještě nedávno byl každý, kdo HL považoval za MMO a ptal se na fórech, zdali se bude za hraní platit, považován za blázna, vola a tak dále. Dnes však těmto lidem musíme dát za pravdu. Multiplayer v Hellgate: London bude zpoplatněn. Informace o tom, jak bude systém plateb v HL vypadat zatím k dispozici nejsou. Podle všeho půjde o tradiční měsíční model s možnost vyzkoušet si multiplayer zdarma bez poplatků třeba v průběhu sedmi dní, nebo tak něco.

Ať už se to komukoli líbí, nebo nelíbí, tak je třeba uznat, že je Hellgate: London opravdu skoro MMO. Hra se hodně podobá veleúspěšné sérii Guild Wars od ArenaNet, protože také v první řadě nabízí instancované PvE mise a jenom minimum PvP obsahu ve speciálních oblastech, či spíše arénách. Jinak multiplayer část HL nabídne příběhové mise ze singlu, dynamicky generovaný obsah všech misí (upravený k dokonalosti tvůrci samotnými) a zatím nepředstavené herní mody. Podle Ropera by se měl otevřený betatest multiplayeru Hellgate: London konat někdy před zahájením prodeje hry, což znamená snad už na konci jara.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama