vanguard-saga-of-heroes-startuje-30-ledna
Novinka Vanguard: Saga of Heroes startuje 30. ledna

Vanguard: Saga of Heroes startuje 30. ledna

sleepless.

sleepless.

11. 1. 2007 15:27 1
Reklama

Přestože nad tím účastníci betatestu zcela určitě kroutí hlavami, tak se společnost Sony Online Entertainment rozhodla, spolu s týmem Sigil Games Online, spustit už na konci ledna komerční provoz, více než 5 let vyvíjeného, MMORPG Vanguard: Saga of Heroes. Na důvody, proč by se zrovna tato, zdánlivě pozitivní zpráva, neměla účastníkům betatestu líbit, existuje jasná odpověď. Hra totiž není ani zdaleka hotová, byť to v případě MMO titulu zní hodně podivně. Nemyslíme tím však hotová úplně, ale spíše připravená na komerční provoz.

Dá se přitom docela úspěšně pochybovat o tom, že tvůrci z týmu Sigil stihnout za 14 dní vybalancovat několik ras, nacpat do hry obsah pro všechny profese a hlavně pro hráče na všech úrovních. Nemluvě o tom, že aktuální beta obsahuje docela solidní množství bugů. Zkrátka a dobře, hra by na vyladění potřebovala nejméně půl roku. Aniž bychom chtěli být přehnaně přísní, tak musíme říci, že brzký start Vanguard: SoH jedině uškodí, čímž si však společnost Sony Online Entertainment zcela evidentně nedělá žádnou starost. Spoléhá na to, že se hráči časem chytnou, což bychom hře samotné přáli. Na nás to však nezáleží.

Každopádně severoamerická i evropská verze hry odstartuje přesně 30. ledna, když na starém kontinentě bude hru prodávat společnost Koch Media. No a právě ta si na zítřek naplánovala, ve spolupráci s vybraný britským online shopem, zahájení Vanguard: SoH pre-order programu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama