je-dalsi-starcraft-titul-blize-nez-to-vypada
Novinka Je další StarCraft titul blíže než to vypadá?

Je další StarCraft titul blíže než to vypadá?

sleepless.

sleepless.

16. 1. 2007 07:26
Reklama

Jak si můžete přečíst v našem článku, tak patří StarCraft mezi nejprodávanější a tudíž i nejoblíbenější videoherní značky na světě. Nelze se tedy divit tomu, že fanouškům stačí jakýkoli náznak dalšího StarCraft titulu, aby začali skákat dva metry vysoko a snít o tom, jak likvidují rychle se množící Zergy. Oním náznakem se stala jedna jediná věta, kterou při WoW: The Burning Crusade launchi v jednom z Londýnských obchoďáků pronesl Itzik Ben Bassat z Blizzardu.

„Sám jsem hráč StarCraftu a tak doufám, že to nebude dekáda – StarCraft jsme vydali v roce 1998 - než tu budu stát znovu a oslavovat další hru v sérii.“

Co tím Ben Bassat myslel, to ví jen on sám. Možná tím chtěl naznačit, že bude další StarCraft titul oznámen/vydán ještě než uplyne 10 let od vydání prvního titulu, což znamená nejpozději v roce 2008. Možná však chtěl říci, že se snad hráči oznámení/vydání hry dočkají dříve, než za dalších 10 let. No a možná prostě jen tak něco plácl. Jednu ze tří variant variant si musí vybrat každý sám. Každopádně už by z Blizzardů něco vypadnout mohlo. Začíná to být docela nuda, psát o Blizzardu pouze ve spojitosti s WoWkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama