xbox-360-verze-hellgate-london
Novinka Xbox 360 verze Hellgate: London?

Xbox 360 verze Hellgate: London?

sleepless.

sleepless.

18. 1. 2007 17:19
Reklama

Oficiální oznámení něčeho důležitého (alespoň pro někoho – je to subjektivní) obvykle předchází spekulace, šuškanda a z ní plynoucí mírné napětí, protože všichni tuší, že k něčemu dojde. V případě akčního RPG Hellgate: London to platí dvojnásob. Fandové ještě stále čekají na to, jak se nakonec tvůrci z Flagship Studios, za asistence společností Namco Bandai a EA, rozhodnou ohledně zpoplatnění multiplayer segmentu této hry. Nejdříve totiž Bill Roper oznámil, že bude multiplayer zpoplatněn, ale pak vyšlo najevo, že je zpoplatnění MP jen jednou ze zamýšlených variant. Fandové tak neví na čem jsou a jak se zdá, tak nejenom ohledně případného placení za Hellgate: London multiplayer.

Čerstvě se totiž objevil náznak toho, že se nakonec Hellgate: London dočkají i majitelé Xboxu 360. Nasvědčuje tomu vyjádření Zacha Karlssona, nového ředitele divize obchodního rozvoje severoamerické pobočky Namco Bandai, v rozhovoru pro Next-Gen.biz. Karlsson v rozhovoru rozpráví o tom, jak se hodlá Namco Bandai v následujícím období daleko více zaměřit na vývoj pro více platforem naráz a konzolové online platformy, jmenovitě online služby Xboxu 360, PS3 a Wii. Namco Bandai prý právě v této strategii vidí svůj budoucí úspěch a snaží se jí tlačit na všech frontách. Pořádá firemní mítinky, vyhledává zajímavé online projekty a přemýšlí o tom, jak své populární i nové brandy napasovat na výše zmíněné online platformy.

Je tedy jenom logické, že jako první padl odpovědným lidem do oka titul Hellgate: London, který je pro Namco Bandai velmi důležitý, protože právě on by jí měl pootevřené dveře do online světa rozrazit – na PC i konzolích. Karlsson sice na otázku v rozhovoru, zdali se dočkáme Xbox 360 verze Hellgate: London, neodpověděl přímo – nepotvrdil to. Je prý však hodně nepravděpodobné, že se Xbox 360 verze HL neobjeví velmi brzy v plánu Namco Bandai. Řečeno polopatě, s Xbox 360 verzí Hellgate: London Namco Bandai počítá a jde jen o to, kdy s ní vyrukuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama