jak-bude-fungovat-magie-v-rpg-two-worlds
Novinka Jak bude fungovat magie v RPG Two Worlds

Jak bude fungovat magie v RPG Two Worlds

sleepless.

sleepless.

22. 1. 2007 10:34
Reklama

Two Worlds je RPG, fantasy RPG, takže v něm nemůže chybět magie. Tvůrci z týmu Reality Pump se magii ve své hře rozhodli zpracovat s pomocí karet, které representují jednotlivá kouzla, jež se dělí do pěti škol podle elementů – voda, vzduch, země, oheň a černá – černokněžnická magie. První čtyři druhy magie se bude hráč moci normálně učit už od začátku hry, ale magii černou bude moci praktikovat až poté, co si získá důvěru specifických postav, které ji hráče naučí.

Ve hře bude k dispozici více než 70 kouzel - magických karet, mezi nimiž se kromě samotných karet s kouzly budou nacházet i karty podpůrné. Ty budou sloužit k dočasnému, nebo trvalému posílení různých hráčových schopností, či kouzel samotných. Právě přes tyto podpůrné karty bude možné zefektivnit účinek vybraného kouzla, nebo snížit konzumaci many při použití určité karty s kouzlem. Každá magická škola bude dále rozdělena do pěti úrovní, přičemž na první úrovni budou kouzla nejméně účinná a na té páté zase nejvíce. Než bude hráč moci kouzla dané magické školy používat, tak se bude nejdříve muset nechat zasvětit v odpovídající magické škole. Přístup k vyšším stupňům v rámci dané magické školy pak bude získávat s tím, jak bude během hraní kumulovat skill body. No a teď si jednotlivé magické školy stručně popíšeme (kdo se chce o hře dozvědět ještě víc, tak si musí koupit poslední čislo Levelu, kde se neachází rozsáhlé preview).

Magie ohně – hráč může vyvolávat různá ohňová kouzla, kterými bude spalovat buď jednotlivé protivníky, nebo celé skupinky nepřátel.

Magie vody – do té patří hlavně kouzla spojená s mrazem, která buď protivníka paralyzují, nebo jej prostě zmrazí až nebožák zemře.

Magie vzduchu – v rámci této magické školy bude hráč protivníky otravovat kouzly blesku, vichřice, či bouře.

Magie země – v rámci této magie budou dostupná kouzla s širokým polem působnosti - od zemětřesení až po léčení.

Černá magie – zakázaná magická škola, která hráči umožní ovládat mrtvé, umožní mu stíhat protivníky kletbami, či pomalou smrtí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama