dalsi-mmo-od-blizzardu-nebude-wow-v-bledemodrem
Novinka Další MMO od Blizzardu nebude WoW v bleděmodrém

Další MMO od Blizzardu nebude WoW v bleděmodrém

sleepless.

sleepless.

23. 1. 2007 08:42
Reklama

Leden patří Blizzardu, respektive datadisku World of Warcraft: The Burning Crusade od Blizzardu. Určitě by se však našla řada hráčů, kteří by WoW vyměnili za MMO verzi jiné populární série od Blizzardu – Diablo, StarCraft. No a pokud ještě pár let počkají, tak se možná dočkají - byť pak budou zřejmě trošku překvapeni. V rozhovoru pro britský filmový magazín Empire totiž víceprezident vývoje v Blizzardu Itzik Ben Bassat prohlásil, že pokud Blizzard oznámí další MMORPG, tak to nebude (v přeneseném slova smyslu) prachsprostá kopie WoW v jiném herním universu.

Blizzard Ent. prý není společnost, která by měla ve zvyku stát dlouho na jednom místě. Bude to prý něco inovativního, co povznese zábavu na novou úroveň. S Bassatem sice souhlasit nemůžeme, protože Blizzardi odjakživa nepřekypují inovací (jinak řečeno rádi ždímají své populární brandy, což je jejich věc a když jim to nese, tak proč ne), ale to neznamená, že nás nezajímá, čím vlastně na WoW naváží.

Ať už je další MMO hra od Blizzardu třeba online verzí Tetrisu, nebo Diabla, tak je zajímavé hlavně to, že se Bassat za Blizzard už podruhé v krátké době zmiňuje veřejně o něčem novém kromě WoW. Nedávno totiž právě při launch akci WoW: The Burning Crusade naznačil, že by se fandové StarCraftu mohli v průběhu následujícího roku dočkat alespoň představení nového dílu.

Bassat se v rozhovoru pro Empire zmínil i o chystaném Warcraft filmu, jehož cesta na filmová plátna prý rozhodně není lehká. Roky prý trvalo, než došlo k nalezení správné produkční společnosti a uzavření kontraktu Nakonec se to však povedlo, kdy byla vybrána spol. Legendary, s níž jsou tvůrci z Blizzardu spokojeni. Na otázku, kdy lze Warcraft film očekávat, odpověděl Bassat diplomaticky. Hollywood prý má své vlastní pracovní tempo, což v překladu do lidštiny znamená, že to bude ještě nějakou chvíli trvat, než se do kin vypravíme na Warcraft film. Bassat však zdůraznil, že všichni co jsou na Warcraft filmu zainteresovaní, pracují tak tvrdě, jak to jen jde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama