vydavatelsky-plan-ubisoftu-na-leden-brezen-07
Novinka Vydavatelský plán Ubisoftu na leden-březen 07

Vydavatelský plán Ubisoftu na leden-březen 07

sleepless.

sleepless.

24. 1. 2007 09:40
Reklama

Společně s výsledky hospodaření za třetí kvartál fiskálního roku zveřejnila spol. Ubisoft také informace o tom, s čím hodlá na hráče vyrukovat v kvartále čtvrtém, jež právě teď probíhá (leden – březen 2007). Pokud se plán Ubisoftu podaří dodržet, tak se hráči dočkají  Xbox 360, PC a PSP verze Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2. Budoucí i současní majitelé konzole PS3 si na svoji verzi GRAW 2 budou podle všeho muset počkat o pár měsíců déle a dočkají se jí nejdříve až v mezi dubnem a červnem tohoto roku.

S původními hrami pro PS3 je na tom Ubisoft vůbec hodně špatně. Pro evropský launch PS3, k němuž dojde letos v březnu, nemá připravenu ani jednu. Lépe na tom není ani s porty z PC, či Xboxu 360, které má v zásobě jen dva - Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas, Enchanted Arms. Vydavatelský plán Ubisoftu  pro leden – březen 07 se přitom ani jednou nezmiňuje o PS3 verzi RPG The Elder Scrolls IV: Oblivion, které bude Ubisoft vydávat v Evropě. Zřejmě se tu výše uvedeného titulu dočkáme až v dubnu, květnu, nebo ještě později. Každopádně, při EU launchi PS3 Oblivion podle všeho k dispozici nebude.

Z dalších her, které Ubisoft do konce března vydá, je třeba zmínit DS verzi The Settlers 2 10th Anniversary, PC verzi Resident Evil 4, PC a Wii verze Driver: Parallel Lines, Xbox 360 a PC verze datadisku pro válečnou akční leteckou simulaci Blazing Angels, no a zapomenout nesmíme na blížící se vydání multiplatformového Teenage Mutant Ninja Turtles titulu, nebo Silent Hunter 4 datadisku.

Na a nakonec tu zbyla jedna špatná zpráva pro fanoušky britského týmu Free Radical, který v současné době pracuje na hodně slibné multiplatformové FPS Haze. Ta měla podle původního plánu vyjít v první polovině tohoto roku. Tento plán se však v průběhu uplynulých měsíců docela radikálně změnil a pokud máme věřit informaci ze zprávy o hospodaření Ubisoftu za třetí fiskální čtvrtletí, tak Haze nevyjde dříve než za rok – tedy v březnu 2008. Je samozřejmě možné, že se jedná o omyl, či překlep, ale moc bychom na to nevsázeli. No nic, takže zase čekáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama