termin-spusteni-lotr-online-pre-order-program
Novinka Termín spuštění LOTR Online, pre-order program

Termín spuštění LOTR Online, pre-order program

sleepless.

sleepless.

26. 1. 2007 10:32
Reklama

Update: Termín spuštění hry v Evropě 

Společnost Codemasters nás vyslyšela a krátce po oznámení termínu spuštění LOTR Online v US (uvedeno dole), oznámila i termín spuštění hry platný pro Evropu. Takže zájemci o LOTR Online nechť se připraví na 24. dubna, kdy se oficiálně brány virtuální Středozemě všem evropským hráčům otevřou. Stejně jako v případě americké verze hry, bude i v případě evropské verze spuštěn zajímavý předobjednávkový program. Ti co si hru předobjednají dostanou za jednorázový poplatek 144.99 Euro možnost hrát LOTRO tak dlouho, dokud bude hra fungovat. Docela sympatická je však i možnost předobjednat si hru kvůli nižším měsíčním poplatkům ve výši 8.99 Euro. Jinak čekají předplatitele ještě tyto výhody – možnost začít s hraním LOTRO o 10 dní dříve, než zbytek hráčů, možnost nechat si postavy z betatestu převést do normální hry, pár bonusových předmětů, velké LOTR nálepky a pár dalších maličkostí. Další informace o EU verzi LOTR Online jsou k dispozici na této stránce.

Po třech letech vývoje, jedné změně názvu a výměně vydavatele i evropského distributora se zdá, že se MMORPG The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (původně Middle-Earth Online) konečně dočká své finální podoby. Nasvědčuje tomu oficiální informace od společnosti Midway, která spol. Turbine pomáhá s distribucí hry na severoamerickém kontinentě, podle níž by mělo ke spuštění hry v sev. Americe dojít 24. dubna 2007. Pro ty, co to jaksi nemohou pochopit, tohle je oficiální termín spuštění platný v této chvíli pro severní Ameriku. Jak to bude se spuštěním hry v Evropě, to se ještě uvidí. Zatím čekáme, s čím přijde spol. Codemasters, jež distribuci hry v Evropě zajišťuje. Každopádně se dá čekat, že termín spuštění hry v Evropě bude buď stejný, nebo jenom minimálně odlišný od termínu spuštění v NA.

Určitě jsme však zvědaví i na to, jaký předobjednávkový program Codemasters pro fanoušky LOTRO připraví, protože ten severoamerický je docela lákavý. Ti, co si hru předobjednají, se stanou automaticky členy tzv. Founder's Programu, v jehož rámci budou za hraní platit měsíčně jen 9.99 dolarů, nebo budou mít možnost předplatit si hraní hry doživotně za 199 dolarů. Navíc budou všichni předobjednatele odměněni zaručeným přístupem do open betatestu (měl by začít 30. března 2007), postavy z betatestu si budou moci přenést do normální hry a ještě dostanou dva speciální předměty - Enchanted Cloak of Regeneration a Ring of Agility.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama