half-life-2-episode-2-vyjde-az-letos-v-zime
Novinka Half-Life 2: Episode 2 vyjde až letos v zimě!

Half-Life 2: Episode 2 vyjde až letos v zimě!

sleepless.

sleepless.

7. 2. 2007 19:10 15
Reklama

Třikrát hurá, společnost Electronic Arts a tvůrci z Valve konečně oznámili termín vydání FPS Half-Life 2: Episode 2, inovativní singleplayer hry Portal a týmové multiplayer akce Team Fortress 2. Tak a když jsme si zajuchali, tak si můžeme rovnou i zabučet a pořádně nahlas. Všechny tři výše zmíněné tituly totiž nevyjdou v létě tohoto roku, jak to až do dneška platilo, ale až v zimě tohoto roku. Takže prosinec to jistí - tedy do příštího posunutí termínu vydání.

Nemá cenu se zabývat tím, že tvůrci z Valve buď prostě nezvládají plánování vývoje (díky dostatku financí si zřejmě mohou pravidelné průtahy dovolit), nebo si ohlášení a následné několikeré odkládání vydání svých her zvolili za svoji marketingovou strategii. Důležité je pouze to, že tituly Half-Life 2: Episode 2, Portal a Team Fortress 2 vyjdou až letos v zimě a to ve dvou verzích - The Black Box a The Orange Box. Obsah obou dvou edicí už byl odhalen v listopadu minulého roku, takže si ho teď jen v krátkosti připomeneme.

The Black Box – této edice se dočkají pouze majitelé PC a bude obsahovat tituly Half-Life 2: Episode 2, Portal a Team Fortress 2.

The Orange Box – tato edice bude k dispozici majitelům PC a konzolí Xbox 360 i PS3 a její budoucí majitelé v ní najdou tituly Half-Life 2, Half-Life 2: Episode 1, Half-Life 2: Episode 2, Portal a Team Fortress 2.

Oficiální cena ani jedné edice zatím nebyla společností Electronic Arts zveřejněna. Pokud však máme věřit informacím neoficiálním, tak The Orange Box bude stát 59.99 dolarů a The Black Box 39.99. Obě dvě edice, ale i samostatné tituly budou samozřejmě dostupné nejenom v klasické krabicové verzí, ale i ve verzi digitální a to tradičně na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama